Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 27. szerda)

Kedves Kos!

Hálás lehetsz a csillagoknak: ma nem fukarkodnak kegyeikkel. Kedvező hatásuk elsősorban a hivatásodat érinti – kitüntetésre, dicséretre számíthatsz. Cserébe több kitartást, higgadtabb magatartást várnak tőled. Ne ígérj meg semmit, amiről tudod, hogy úgysem teljesíted.

Kedves Bika!

Nem hagyod, hogy elképzeléseidtől bármi vagy bárki eltérítsen. Pedig állandóan félbe kell szakítanod azt, amin éppen dolgozol. Hol a telefon csörög, hol a főnök akar azon nyomban megbeszélni valamit veled. Otthon sem engedsz semmiben. Nem vagy erőszakos, csak azt akarod véghezvinni, amiben korábban már megállapodtatok.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr az orvost jelző Szűz jegyében arra hívja fel a figyelmet, hogy nem örvendesz kicsattanó egészségnek, ettől azonban nem kell megijedni, de ahhoz éppen elegendő, hogy megvizsgáld vagy megvizsgáltasd magad. Hajlamos vagy legyinteni az apróbb panaszokra, pedig ezek azok a kis figyelmeztetések, amelyekre komolyan oda kell figyelned.

Kedves Rák!

Ha szellemi foglalkozásod van, ma különösen vigyázz, mert hajlamos vagy az önteltségre, önhittségre. Ezzel nem teszel túl jó benyomást, főként akkor nem, ha új munkatárssal is találkozol. Szerelmi életed sincs igazán rendben. Ha ennyire nem értitek meg egymást, el kellene gondolkoznod, megéri-e a sok veszekedés a kevéske boldogságot. Át kellene gondolnod az életedet!

Kedves Oroszlán!

Ki korán kel, hamarabb lát munkához. Így már délelőtt zúg a fejed a sok információtól, amelyet rád zúdítanak. Jó lenne lazítani egy kicsit, mert az erődre még sokáig szükséged lesz. Ne sajnálj magadtól egy munkahelyedtől távol elköltött ebédet. Egy kellemes kerthelyiség lombos fái alatt legalább az evés idejére kapcsolódj ki.

Kedves Szűz!

Szürke hétköznapok is válhatnak fontos családi ünneppé. Lehet, hogy így lesz ez a mai nappal is. Jelentős eseményekre számíthatsz a szerelemben. Hogy ennek melyik válfajára – életre szóló kapcsolat, feledhetetlen szerelem vagy akár eljegyzési vacsora –, az elsősorban tőled függ. Mindenképpen érdemes emlékezetessé tenni egy csodálatos csokor virággal. S hogy ezt te adod vagy kapod, az már nem is számít.

Kedves Mérleg!

Bizonyítani akarsz, s ezért nem riadsz vissza semmilyen eszköztől. Úgy érzed, nincs vesztegetni való időd, pedig nem kerget senki. Egyszerűen csak szeretsz minél előbb túl lenni azon, amire már kidolgoztad a végrehajtási terved. Ezt a munkatempót kevesen bírják ilyen hőségben. Ne csodálkozz, ha egyedül maradsz a küzdők sorában.

Kedves Skorpió!

Alaposan rászedtek. Gyanútlanul besétáltál a kelepcébe, s bosszúsan látod, hogy mindenki a te tévedéseden nevet. Ha már így esett, nem kellene bosszankodnod a dolgon. Vágj jó képet hozzá, s nevess a többiekkel együtt. Híres humorérzéked még az ilyen kellemetlen helyzetek leküzdésére is képes.

Kedves Nyilas!

Ma szerencsére derűs és eseménytelen nap köszönt rád. Ez persze nem jelenti azt, hogy ma nincsenek fontos munkahelyi és magánéleti feladataid, de ezek megoldása nem ütközik semmilyen akadályba. Mindenütt segítőkészséget és együttműködést tapasztalsz. Elképzeléseid simán zöld utat kapnak.

Kedves Bak!

Érdemes mindenféle új vállalkozásba belekezdeni. Hosszú távra érvényes terveket szőhetsz. Nem kell félned, nem maradsz egyedül. Családi, baráti segítségre egyaránt számíthatsz. Mindenki beleadja a tőle telhető legtöbbet. Ha elszánod magad a döntésre, lesz erőd is, kitartásod is a felfutás időszakában. Ne feledd ki a modern technikát sem a számításaidból.

Kedves Vízöntő!

Féltékeny, sőt gonosz pillantások kísérik minden lépésedet. Pedig legújabb ötleteddel még elő sem álltál. Nyári felfedezéseidet részesítik kollégáid ilyen „meleg fogadtatásban”. A kisszerűséget gyűlölöd, főként, ha nagyképűséggel párosul. A vitát ma még mindenesetre sikerül elkerülnöd. Mielőbb távozz a tett színteréről, s ha valamelyik barátod vagy családtagod kórházi kezelésre szorul, feltétlenül látogasd meg!

Kedves Halak!

Tedd fel a kérdést! Akarják vagy nem akarják? És ne fogadj el mellébeszélést, holmi tessék-lássék tett ígéretet. Eleged van ebből, mert már biztos vagy abban: ki akarnak játszani. Ne engedd, hogy kisemmizzenek, hiszen emlékezz csak, hány nappalod és éjszakád áldoztad fel? Mindezt miért? Egy meleg kézfogásért? Egy biztató mosolyért? No nem. Ne engedj a negyvennyolcból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top