Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 26. kedd)

Kedves Kos!

Lehet, hogy túl jóindulatúnak néznek, és megpróbálnak minden hálátlan feladatot, fárasztó tárgyalást a te nyakadba varrni. Családodban sem számíthatsz kíméletre. Vagy fellázadsz, de ehhez most semmi kedved, vagy beadod a derekad. Így legalább nem haszontalanságokkal töltöd az idődet.

Kedves Bika!

Ötleted megvalósítása sokkal tovább fog tartani, mintsem gondoltad volna, de hosszabb távon tetemes mennyiségű munkát és időt takaríthatsz meg. Így több időd marad elképzeléseid csiszolására, végső formába öntésére. A nap végén úgy érzed, igencsak rászolgáltál arra, hogy meglátogasd azt az új cukrászdát, amelyet tegnap fedeztél fel.

Kedves Ikrek!

Olyan feladatba vágsz bele, amellyel már régóta kacérkodsz, de mindig úgy gondoltad, hogy ez már meghaladja erődet. Könnyen lehet, hogy kudarcot vallasz, mert az előjelek nem túlságosan kedvezőek. A feladott játszmánál még mindig jobb, ha úrrá leszel büszkeségeden, és nem egyedül próbálod elvégezni a munkát. Igaz, akkor a dicsőségen is osztoznod kell, s ez már igencsak nehezedre esik.

Kedves Rák!

Ma elhatározod, hogy diplomatikus leszel, de valahogy mindig kicsúszik valami olyan a szádon, ami esetleg sérthet másokat. Szerencsédre az emberek nem veszik fel a kesztyűt, s így később majd nem kell szégyenkezned a konfliktusok miatt. Alkotóerőd teljében vagy, következtetéseid helyesek, ezért már-már elbízod magad. Ne tedd! Jobb lesz, ha minden a régi kerékvágásba kerül.

Kedves Oroszlán!

Itt az ideje, hogy gondoskodj a jövődről. Vizsgáld meg lehetőségeidet. A betakarítás ideje van, a nehéz, fáradságos munkának beérett a gyümölcse. Te is tapasztalhatod, hogy ki mint vet, úgy arat. Ha kellőképpen bebiztosítottad magad az elemi károkkal szemben, most nem kell mitől tartanod. Szorgalmas munkádnak egész télen át élvezheted a gyümölcsét.

Kedves Szűz!

Lehet, hogy jelenlegi partnereddel, de az is lehet, hogy régi szerelmeddel töltesz el egy vidám napot. Ez utóbbi veszélyes lehet mostani kapcsolatodra, de ha úgy érzed, hogy továbbra sem tudsz nélküle élni, és igenis ő volt az igazi, ne habozz! Ezen az emlékezetes napon sok öröm ér mindkettőtöket. Nagyokat nevettek, mintha csak húszévesek volnátok. Jó szórakozást!

Kedves Mérleg!

Rengeteg élményt vagy képes ma befogadni, s pontról pontra mindent megőrzöl az emlékezetedben. Alkalmas ez a nap múzeumlátogatásra, de ha sikerült jegyet szerezned valamelyik szabadtéri színházi előadásra, feltétlenül menj el. Maradandó kulturális élményben lesz részed. Egyszer végre te is meghívhatod szerelmed egy ebédre vagy egy vacsorára.

Kedves Skorpió!

Nemcsak nyári ruhadarabjaidtól kell búcsút venned, de a kánikulai életvitelt is a gardróbba teheted. Bármilyen nehéz is, vissza kell térned a komoly, mértéktartó hétköznapokhoz, a sokszor szürke és egyhangú munkához. Örülj, hogy az elmúlt hónapok ilyen nagyszerűen teltek el, s ne sajnálkozz azon, hogy ismét kemény feladatok tesznek próbára.

Kedves Nyilas!

A nyár elmúlásával nosztalgia fog el. Tűnt szerelmek emlékei kísértenek, hang- és dallamfoszlányok, képek bukkannak elő az emlékezetedből. Környezeted nem is érti, mi történt veled, miért vagy olyan csendes, magadba forduló. Egyszerre szomorú és lelkesítő felismerések kerítenek hatalmukba, a múlt heti hibáidból és erényeidből kovácsolsz új terveket.

Kedves Bak!

Követeléseidet kegyetlen következetességgel hajtsd be. A szerződések révén mindkét fél tudomásul vette kötelességeit, most ne vágjon senki csodálkozó képet. Ha valakit díjazni akarsz megbízhatóságáért, legyen az a jutalom, hogy nálad dolgozhat továbbra is, jó feltételek mellett, biztonságban. Este, a kedvesed oldalán azért nem kell mindent ugyanilyen hideg fejjel átgondolni.

Kedves Vízöntő!

Elhatározod – de már hányadszor?! –, hogy nem fogsz hivatásodnak élni, nem hagyod, hogy minden idődet elvegye a munka. Nemes szándékod valószínűleg ismét megfeneklik. A gondolatoknak ugyanis nem lehet megálljt parancsolni, s hogy ismét rájöttél valamire, azért téged igazán nem lehet hibáztatni.

Kedves Halak!

Helytelen minden esetben magadból kiindulnod, és eleve csak jót feltételezni másokról. Most végre tudomásul vették azt, amit már jóval előbb tudomásukra kellett volna hozni. Úgy látszik, győzelmednek mások is örülnek. Valóságos hősként ünnepelnek. Kedvesed is büszkén néz fel rád. Viseld el szerényen, és vele ne hősködj! Könnyen alulmaradhatsz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top