nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Az Oroszlán érzelmei és gondolkodásmódja

Az Oroszlán érzelmei és gondolkodásmódja

Az Oroszlán jegy szülöttje intenzív érzelmekkel rendelkezik, különösen a szexualitással és a szerelemmel kapcsolatban. Nem könnyû elrejtenie az érzelmeit, viszont annál könnyedébben juttatja õket kifejezésre.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom


 Az Oroszlán érzelmei


Büszke természeted miatt hajlamos vagy ragaszkodni érzelmi fájdalmaidhoz, és a szerzett sebeiddel méltóságteljesen elvonulni. Ilyen esetben a rózsakvarc hatékony gyógyító lehet. Tedd a követ a szíved fölé, és engedd, hogy magába szívja és átalakítsa a fájdalmat, közben pedig meglágyítsa a sérelmet okozó személy iránti érzéseidet.

Az Oroszlán jegy szoros kapcsolatban áll a szívvel, a vibráló rubin pedig nagyszerűen képes megnyitni a szívet, bár van, aki túl stimulálónak tartja ezt a követ. A rubin arra ösztönöz, hogy viselője kövesse a szíve útját, ugyanakkor védelmező kő is. Az Oroszlán szülött élénk természetével bevonzhat olyan embereket az életébe, akik „elszívják” az energiáit, a rubin viszont megelőzheti ezt.

Ez a kő a vezetői készségeket is támogatja, amely az Oroszlán egyik természetes adottsága. Ha úgy érzed, hogy szerelmi életed eseménytelenné vált – amit ez az érzéki jegy igen nehezen visel –, akkor viselj rubint, ami életet visz a jelenlegi kapcsolatodba, vagy új szerelmet vonz be az életedbe.

 A kövek és az Oroszlán gondolkodásmódja

Az Oroszlán jegy szülöttei világosan gondolkodnak, és hajlamosak olykor a dogmatizmusra. A gránát lehetővé teszi, hogy megszabadulj az idejétmúlt eszméktől. Mivel elvárod, hogy mások kövessenek, a dinnyeturmalin sokat segíthet abban, hogy nyitott légy mások véleménye iránt.

Vissza a cikk elejére »
Megosztás Facebookon