nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
A Szûz érzelmei és gondolkodásmódja

A Szûz érzelmei és gondolkodásmódja

A Szûz jegy szülöttje állandóan a tökéletességre törekszik, és hihetetlenül magasra teszi a mércét saját maga és mások számára is. Az egyik legnagyobb feladata az, hogy elérhetõ célokat tûzzön ki magának.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 A Szűz érzelmei

 


A Szűz jegy szülöttje meglehetősen prózai módon viszonyul az érzelmekhez. Mivel a Napja az intellektuális Szűz jegyben áll, ezért szívesen beszélget az érzelmeiről, előszeretettel boncolgatja ezt a témát, viszont kevésbé szívesen éli meg a mély érzéseket.

A mohaachát segít kapcsolatba lépni az érzelmeiddel, és képessé tesz arra, hogy a szívből jövő érzéseidet kifejezésre juttasd. A Szűz jegyet jellemző önkritikus szemléletmód alacsony önbecsülést és mély érzelmi feszültségeket okozhat, a mohaachát azonban segít tudatosítani a pozitív tulajdonságaidat, és elfogadni önmagad olyannak, amilyen vagy.

 A kövek és a Szűz gondolkodásmódja

 


A Szűz jegy szülöttjének kitűnő mentális képességei vannak, és előszeretettel gondolkodik logikusan, kategorizálva. Szeretik kielemezni a dolgokat, és kitűnő a megkülönböztető képességük, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy annyira a részletekre koncentrálnak, hogy közben nem látják szélesebb perspektívából az életet. A sárga zafír nagyszerű segítség lehet a látókör szélesítésében.

Vissza a cikk elejére >>
Megosztás Facebookon