nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
A Rák érzelmei és gondolkodásmódja

A Rák érzelmei és gondolkodásmódja

Az együttérzõ Rák szülöttek nagyszerûen értenek a gondoskodáshoz. Emellett meglehetõsen ambiciózusak, bár ezt jól tudják leplezni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 A Rák érzelmei

 A Rák a legérzelmesebb zodiákus jegy, a holdkő pedig éppen az érzelmi stabilitást mozdítja elő. Ez a kő megelőzi a túlzott érzelmi reakciókat, és fejleszti az érzelmi intelligenciát. A solar plexusra helyezve segít túllépni azokon az érzelmi mintákon, amelyek már nem támogatják a fejlődését, és enyhíteni az érzelmi fájdalmakat.

A túlzott érzelmi kötelékek feloldása kifejezetten hasznos lehet a számodra, mivel egyébként hajlamos vagy rá, hogy kötődéseddel túlzottan eláraszd, és ezzel elriaszd a szeretteidet.Az otthon nagyon fontos számodra, hiszen ez adja meg a biztonság- és stabilitásérzetet. Ha biztonságot nyújtó otthoni környezetbe térhetsz haza, akkor képes vagy szembenézni a külvilág kihívásaival, enélkül viszont érzelmileg kiszolgáltatottá válhatsz. A kövek és a Rák gondolkodásmódja

 A Rák jegy szülöttei soha nem a legnyilvánvalóbb módon közelítik meg a dolgokat, hanem meglehetősen körülményes a gondolkodásmódjuk. Ettől függetlenül azonban képesek meglátni a lényeget. A rubin felélénkíti a gondolkodást, és növeli a koncentrálóképességet. 

Hajlamos vagy könnyen átvenni mások gondolatait és érzelmeit, amelyek aztán összekeverednek a sajátoddal. Az opál segít különbséget tenni ezek között, és megtanít arra, hogy azt kapjuk vissza másoktól, amit mi adunk. Ez az érzékeny kő segít ráhangolódni a tudat alatti tartalmakra, a magasabb rendű tudatosságra, és hozzájárul mindkettő tudatosításához.

Vissza a cikk elejére >>

Megosztás Facebookon