Horoszkóp

A Halak érzelmei és gondolkodásmódja

A Halak az egyik legérzelmesebb állatövi jegy, szülöttei nehezen tudják függetleníteni magukat az érzelmeiktõl. Számukra nem könnyû hátralépni kettõt, és objektíven megvizsgálni az érzéseket, mert rengeteg minden történik a mélyben, tudat alatt.





 A Halak érzelmei

 





A Halak jegy szülötteire jellemző, hogy gyakran úgy kezdenek bele egy új kapcsolatba, hogy még tart a régi, és ilyenkor a felszín alatt meglehetősen nagy az érzelmi kavarodás. Az akvamarin segít meglátni a mélyben zajló folyamatokat, és segít kifejezésre juttatni az érzelmeket. Ez a kő csökkenti a félelmeket, és enyhíti az érzékenységet.






Az akvamarinnal való meditáció során világosabban láthatod a kapcsolataidat, és segít megszüntetni azokat az érzelmi szálakat, amelyek megmaradtak az előző kapcsolataidból.








 A kövek és a Halak gondolkodásmódja

 





A Halak szülött gondolkodását mélyen áthatják az érzelmek, a racionális döntések helyett sokszor inkább érzelemből reagál. A logikus gondolkodást két olyan kő segíti elő, amelyek nem tartoznak szorosan a Halak jegyhez, de nagyon hasznosak lehetnek.

A cianit leleplezi az illúziókat, és rendet teremt a zűrzavarban, támogatja a logikus és következetes gondolkodást és a tudatosságot, miközben spirituális szempontból tudatosabbá teszi viselőjét, és arra bátorítja, hogy mindig igazat mondjon.









A szodalit szintén a logikus gondolkodásmódot segíti elő, megérzésekkel és spirituális szemléletmóddal ötvözve ezt.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top