nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
A Bika érzelmei és gondolkodásmódja

A Bika érzelmei és gondolkodásmódja

A Bika jegy szülötteinek erõteljes érzelmei vannak, amelyekbe nagyon mélyen bele tudnak merülni. A legártalmasabb érzelmei a neheztelés, a féltékenység és a birtoklásvágy.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 A Bika érzelmei

 


A neheztelés a rodonit hatására oldódhat fel leginkább, ez a kő elősegíti a megbocsátást és a kibékülést is. Mint az érzelmek harmonizálója, a szeretet táplálója és az érzelmek okozta sebek gyógyítója, a rodonit hozzájárul ahhoz, hogy a partneredre kivetített érzelmeidet önmagadban éld meg.

A birtoklásvágy a változástól való alapvető félelmedből és abból a késztetésből fakad, hogy ragaszkodsz ahhoz, ami hozzád tartozik – legyen szó személyről vagy tárgyról. A topáz segít könnyedén túllépni ezen, és bízni abban, hogy mindig csak az történik, aminek történnie kell. A negatív rezgések nem maradnak meg az örömteli, vibráló topáz környezetében, ezért kitűnően alkalmas arra, hogy átalakítsa a destruktív érzelmeket.

 A kövek és a Bika gondolkodásmódja

 


A Bika jegy szülöttei gyakorlatiasan, lassan, megfontoltan, de ettől még kreatívan gondolkoznak. Gyakran merev, dogmatikus gondolatai vannak, ezért nehezen látja meg az új lehetőségeket. A turmalin elősegíti a rugalmas gondolkodást, a zöld turmalin pedig különösen hasznos, mivel lehetővé teszi, hogy észrevegyél minden lehetséges megoldást, és kiválaszd a leginkább építő jellegűt közülük.

Vissza a cikk elejére >>

Megosztás Facebookon