Horoszkóp

A Bika érzelmei és gondolkodásmódja

A Bika jegy szülötteinek erõteljes érzelmei vannak, amelyekbe nagyon mélyen bele tudnak merülni. A legártalmasabb érzelmei a neheztelés, a féltékenység és a birtoklásvágy.





 A Bika érzelmei

 






A neheztelés a rodonit hatására oldódhat fel leginkább, ez a kő elősegíti a megbocsátást és a kibékülést is. Mint az érzelmek harmonizálója, a szeretet táplálója és az érzelmek okozta sebek gyógyítója, a rodonit hozzájárul ahhoz, hogy a partneredre kivetített érzelmeidet önmagadban éld meg.





A birtoklásvágy a változástól való alapvető félelmedből és abból a késztetésből fakad, hogy ragaszkodsz ahhoz, ami hozzád tartozik – legyen szó személyről vagy tárgyról. A topáz segít könnyedén túllépni ezen, és bízni abban, hogy mindig csak az történik, aminek történnie kell. A negatív rezgések nem maradnak meg az örömteli, vibráló topáz környezetében, ezért kitűnően alkalmas arra, hogy átalakítsa a destruktív érzelmeket.





 A kövek és a Bika gondolkodásmódja

 






A Bika jegy szülöttei gyakorlatiasan, lassan, megfontoltan, de ettől még kreatívan gondolkoznak. Gyakran merev, dogmatikus gondolatai vannak, ezért nehezen látja meg az új lehetőségeket. A turmalin elősegíti a rugalmas gondolkodást, a zöld turmalin pedig különösen hasznos, mivel lehetővé teszi, hogy észrevegyél minden lehetséges megoldást, és kiválaszd a leginkább építő jellegűt közülük.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top