Horoszkóp

Randihoroszkóp

Szervezz olyan randevút, ami biztosan megdobogtatja választottad szívét! Ha ismered a kiszemelt asztrológiai jegyét, horoszkópunkból megtudhatod, milyen helyekért rajong, és hogyan csavarhatod ujjad köré.





Kos (március 20. – április 19.)

Ugord át a „kávézzunk, ismerkedjünk, andalogjunk romantikusan” szakaszt, és vágj rögtön a közepébe! Menjetek ejtőernyőzni, vagy egyenesen egy versenypályára. Az aktív Kos minden olyan tevékenységet szeret, amihez fizikai bátorságra van szükség, például imád puskát durrogtatni a lőtéren, vagy kardcsatát vívni egy lovagkort idéző játékon. A Kost egy kis barátságos versengés is lázba hozza, mondjuk a golf- vagy a bowlingpályán. Szeret mindenben első lenni, úgyhogy a legújabb klubba vagy étterembe menj vele.






Bika (április 20. – május 20.)

Jó kaja, jó zene, kényelmes bútorok – semmi esetre sem rogyadozó, öreg moziszékek! –, a Bikát ezekkel könnyebben megfoghatod. Lepd meg egy operaelőadással, vagy egy hangulatos séta, csodás környezetben szintén elkápráztatja, s így még a kezdet is könnyebben indul. Nem kell attól tartanod, hogy ezután egyből fejest ugrotok az ágyba. Ugyanis a Bika szeretne előbb megismerni, és megbizonyosodni arról, hogy hasonló az értékrendetek is. Ez a jegy inkább kedveli az otthoni kényelmet, mint a szexuális gimnasztikát.






Ikrek (május 21. – június 20.)

A siker garantált, ha nem romantikázni mentek az első alkalommal. Vidd el az Ikreket egy előadásra, vagy egy TV-show felvételére. Eregessetek sárkányt, fújjatok szappanbuborékot, vagy tanuljatok bűvészkedni. Ugorjatok be a kocsiba és fedezzétek fel a környék eldugott zugait. De ami a legfontosabb, tegyél fel az Ikreknek jó sok kérdést, szívesen válaszolgat.






Rák (június 21. – július 21.)

Csalogasd ki a Rákot otthonából egy jó vacsi, vagy valami hasonlóan kellemes szórakozás ígéretével. Menjetek el múzeumba, vagy történelmi helyszínekre, esetleg egy antik előadásra. A Rákok büszkék a helyi közösségre, szóval csinálj hazafias, politika- vagy családcentrikus programot. Szervezz jótékony célú gyűjtést. Beszélj a családodról, de még jobb, ha megkéred a Rákot, beszéljen ő az övéről.






Oroszlán (július 22. – augusztus 22.)

Az Oroszlán egy „Randira születtem” táblával a kezében jött a világra. Ez a klasszikusan romantikus jegy szereti a kiöltözős rendezvényeket, és az ínyenc étkeket. A sport, a szerencsejáték és a színház az Oroszlán játékos oldalának kedvez. Öltözz fel szépen, légy csinos, és hagyd magad meghódítani. Ne felejtsd, ha egy Oroszlánnal van dolgod, készülj fel egy fergeteges randira, ahol persze ő van a középpontban.






Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz általában jobb a munkában, mint a játékban, de örülni fog egy sms-nek, ami egy munka utáni randival kecsegtet. Az egészségtudatos Szűz érdeklődését felcsigázza egy fitness-program, vagy egy jó kis főzőcske. Szeret a dolgok mélyére látni, és megismerni, hogyan működik a világ, ezért biztosan örülni fog egy természetjáró sétának, vagy egy virágkiállításnak, esetleg egy műszaki kiállításnak. A Szűz titka: oldd fel a túlontúl feszült Szűz gátlásait, és bárhová követni fog.






Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg élvezi az elegáns környezetet, a táncot, a romantikus zenét, az olyan helyeket, melyek nem annyira hangosak, hogy ne halljátok egymás szavát. A divatérzék és a jómodor alapvető követelmény a Mérleg szemében. Menjetek el egy hangulatos borozóba, vagy egy kerti kávézóba, nézzetek meg egy táncelőadást, hogy kicsit kedvezz a Mérleg szépség- és egyensúly iránti érzékének. Egy rendezvényen sose hagyd a Mérleget néhány percnél hosszabb ideig magára – mert szereti a közös tevékenységeket.






Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók általában mélyen érzelmes, szerető emberek. Azonnal nem mutatják meg ezt az oldalukat, mert csak nehezen bíznak meg másokban. Adj időt a Skorpiónak, hogy megnyíljon. Menjetek csöndes, nyugodt helyekre, mint például a kedvenc éttermének hátsó asztala, vagy egy hangulatos, békés vízparti helyre, esetleg egy tudományos múzeumba, ahol szívesen felfedezi veled az univerzum titkait.






Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha szeretnél egy Nyilasnak megfelelni, akkor menjetek a szabadba. A túrázás, a biciklizés, de még egy hosszú séta is feldobja ezt a kalandozó kedvű jegyet. A kevésbé erőteljes Nyilasok élvezik a szépművészeti múzeumokat, a parádékat vagy a cirkuszt. A spirituális programok vallásos indíttatásaikat szolgálják ki. A titok nyitja: ha jó benyomást szeretnél gyakorolni a Nyilasra, akkor bővítsd a tapasztalatait fizikálisan, intellektuálisan és vizuálisan is.






Bak (december 22. – január 19.)

A Bak kedveli a státuszt és a kifogástalan minőséget, tehát csak a legjobbra törekedj, ha hatást szeretnél gyakorolni rá. Látogassatok el építészetileg jelentős helyekre, vagy kísérd el egy munkahelyi partira és próbálj jó benyomást tenni a főnökére. Hegymászás, sziklamászás és olyan versenyek, ahol a csúcsra törhet és bizonyíthat, kihívást jelentenek majd a számára. Elegáns éttermet válassz, és klasszikus táncot a trendi klubok helyett.






Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők nem igazán randiznak, inkább csapatban járnak. De ha sikerül leválasztani a barátairól, vagy elég ideig kettesben tudsz maradni vele, akkor szervezz valamilyen társasági programot: menjetek állatkertbe, vagy egy politikai vitára, esetleg vegyetek részt egy Greenpeace akcióban. A Vízöntő nagyon szeretni fog, ha osztozol vele állatszeretetében. A technológiai, vagy komputerrel kapcsolatos programok is nagy kihívást jelentek e jegy szülöttei számára.






Halak (február 19. – március 20.)

A finom lelkű Halak minden más jegynél jobban díjazza a klasszikus randevúzást. A romantikus Halakat dalokkal, virágokkal és őszinte érzelmekkel hódíthatod meg. Egy esti mozi kielégíti fantáziavilágát is. A vitorlázás, az úszás és a spirituális programok szintén pozitív elbírálás alá esnek a vízjegyű kedves szemében. Bűvészbemutatók, templomi programok és a jótékony megmozdulások szintén melegséggel töltik el a Halak szívét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top