nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Karmahoroszkóp

Karmahoroszkóp

Karmánk a sorsfeladatunk, és azért születünk a Földre, hogy ezt teljesítsük. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy a mostani életedben mi miért történik, kinek vagy "adósa", milyen feladatokat kell megoldanod.
Izing Klára
Izing Klára
f Ajánlom

A karma törvénye azt mondja, hogy a múltunk meghatározza a jelenünket, a mai cselekedeteink pedig a jövőnket. A karmánk a sorsfeladatunk, azért születünk a Földre, hogy teljesítsük azt. Ha nem sikerül, akkor a következő életeink egyikében ismét megkapjuk. Karmahoroszkópunkból megtudhatod, hogy melyek azok a feladatok, amelyek a mostani életedben megoldásra várnak.

Bak Nyilas Bika Rák Ikrek Skorpió Mérleg Szűz Oroszlán Vízöntő Kos Halak

Válaszd ki a születési adataid alapján, melyik állatövi jegyben tartózkodott születésedkor a Sárkányfej, és olvasd el horoszkópodat.

A horoszkópban a karma jelölői a holdcsomópontok, amelyek akkor jönnek létre, amikor a Hold áthalad a Föld Nap körüli pályájának a metszéspontján. A felszálló holdcsomópont – az asztrológusok Sárkányfejnek nevezik – jelöli az előző életeket, és azokat a feladatokat, amelyet a múltból hozunk magunkkal.

Megosztás Facebookon