nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Holdhoroszkóp

Holdhoroszkóp

Amennyiben a Rák holdjegyûekhez tartozol, óvakodj a heves érzelmi megnyilvánulásoktól, ha Oroszlán vagy, próbálj kicsit visszavenni a színpadiasságból, ha Szûz, aggódj kevesebbet!
NLCafé
f Ajánlom

Hold a Rákban


Főbb jellemzőid: érzékenység, kiszámíthatatlanság, de bárhová képes vagy beilleszkedni. Személyiségeddel, viselkedéseddel megnyugtatod a többieket.
•  Hogyan érzel? Mivel a Hold nagyon otthonosan érzi magát ebben a jegyben, erősen hat az érzelmeidre. Ez azt is jelenti, hogy könnyen sebezhető vagy, környezeted szerint pedig szeszélyes.

•  Hogyan cselekszel? Érzékenységednél fogva igyekszel azonosulni környezeted légkörével, hiszen kívülállónak lenni kevésbé biztonságos, mint elfogadtatni magad. Hold-énjed önmagad szeretetében éld ki, mindenki más csak másodlagos legyen.

•  Mire van szükséged? Feltétlenül érezned kell, hogy tartozol valakihez vagy valamihez – legyen ez a családi élet, egy üzleti vállalkozás, vagy egy hasonló gondolkodású társaság. Ha egyszer egy csapat tagjának érzed magad, felelősséget érzel boldogulásukért.Hold az OroszlánbanFőbb jellemzőid: drámai és feltűnő. Színpadiasan viselkedsz, és mindig rajongó közönséget keresel. Szerelmed szenvedélyesnek, barátaid szelídíteni való kiscicának tartanak.•  Hogyan érzel? Különlegesnek tartod magad. Akkor élvezed igazán az életet, ha mindenki szívét rabul ejtetted. A dráma és a szenvedély alapvető fontosságúak az életedben.

•  Hogyan cselekszel? Stílusosan és magabiztosan. Szeretsz a középpontban lenni. Ha éppen nem csodálnak, színpadiasságoddal – akár hisztivel is – igyekszel felkelteni mások figyelmét.

•  Mire van szükséged? Állandó reflektorfényre. Mivel rendkívülinek tartod magad, természetesnek veszed a luxuskörülményeket. Hogy kreatív oldalad kifejezhesd, olyan karrierre vagy életstílusra vágysz, amelybe teljes szívvel belevetheted magad.Hold a Szűzben


Főbb jellemzőid: elbűvölő, csendes határozottságot sugárzol, remek szervező vagy. Szeretteid diszkrétnek, megbízhatónak, higgadtnak tartanak.
•  Hogyan érzel? Érzéseid állandó készenlétre ösztönöznek. Nem szereted feltárni az érzelmeidet, a szenvedély feszültté tesz. Harcolsz az érzelmi alapokon nyugvó, és a kiszámíthatatlan viselkedés ellen.

•  Hogyan cselekszel? Érzelmeid gyakran becsapnak, még akkor is, ha a látszat mást mutat. Gyakran aggódsz, akár apróságok miatt is képes vagy felizgatni magad.

•  Mire van szükséged? Rendre és szervezettségre, így érzed igazán jól magadat. Igényled, hogy minden cselekedetednek meglegyen a maga apró rituáléja.

Megosztás Facebookon