Holnap, új nap

A legpraktikusabb ruhák egy nehéz napra

A húzósabb munkanapokat nem könnyű átvészelni, de bármilyen apróságnak is tűnik, egy okosan kitalált outfit sokat segíthet. Következik néhány apró öltözködési trükk, ami a nehéz percekben vagy akár napokban is komoly plusz erőt adhat!

1. Érdemes egy semleges színű szettet összeállítanod egy-egy nehezebb napra, legalábbis ha éppen a megúszás a cél. Nem kell sokat taktikázni, mi-mivel passzol, és még akár egy nehéz, alvásmentes éjszaka után is gyerekjáték lesz felöltöznöd.

A legpraktikusabb ruhák egy nehéz napra

2. Meg se forduljon a fejedben egy vadonatúj, netán kibírhatatlanul magas vagy szimplán kényelmetlen cipő, hiszen garantáltan hosszabbnak tűnhet benne az amúgy sem könnyű nap. Ha nagyon kopog, nehezen jársz benne, kényelmetlen, csak fokozza a kínokat. Válassz egy bejáratott, kényelmes darabot, amiben szinte repülnek az órák!

A legpraktikusabb ruhák egy nehéz napra

3. Ha bármilyen okból, de stressz tarkítja a napodat, a pamut a legjobb barátod, vagy bármilyen szuperkényelmes, puha anyag, amit a bőröd szeret. Egy biztos, a műszálas ruhák, szúrós pulcsik (pláne ha idegességedben vagy betegség miatt izzadsz is éppen), vagy fémcsatos, -díszítéses kreációk nagyon nem könnyítik meg az idő múlását, és nem segítenek a jobb komfortérzetet biztosításában.

A legpraktikusabb ruhák egy nehéz napra

4. Inspiráló minták, motiváló feliratos pulcsik akár szerencsehozó ruhatalizmánokként is működhetnek. Vedd fel a kedvenc szívecskés bugyidat, cuki pöttyös sportcipődet (ha a helyzet megengedi), vagy a mondjuk “You can do it!” – feliratos trikódat a blézer alá.

A legpraktikusabb ruhák egy nehéz napra

5. Csak semmi szorítás! Elég az izgalom, nem kell tovább feszélyezni magad egy övvel, ahogyan egy szoros nadrág is tabu ilyen helyzetekben. Ha mégis hangsúlyozni szeretnéd a derekad, az öv helyett válassz egy rövid kiskabátot, ha kisruha van rajtad.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top