Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
Rajtaütésszerűen szeretnél meglepni valakit, de ő készül az érkezésedre. Pontosan tudja, hogy jössz, és talán már azt is kitalálta, mit fogsz tenni. Ahelyett, hogy meg akarnád lepni a többieket, inkább tégy eleget a kéréseiknek. Lehet, az önfejűséged hiánya sokkal meglepőbb lesz számukra.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Fellélegezhetsz: kedden a Nap és a Merkúr is átlép a levegős Ikrekbe. Ettől ismét mosolygóssá és derűlátóvá válsz. Végre bontogathatod a szárnyaidat szó szerint és átvitt értelemben is. A hét legszuperebb napja a péntek lesz, amikor dupla szuper fényszögek (Hold-Nap és Hold-Merkúr) a legjobbakat hozzák neked. Legyél nyitott, hogy még véletlenül se maradj le semmi jóról! Hétvégén csak vasárnap tudsz leállni. Ekkor a Halak Hold szerint a víz jelenti a leghatékonyabb feltöltődést: úszás, szauna, stb.

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Rokonnal – különösen, ha beteg, vagy szerencsétlen helyzetben van – többet kellene törődnöd. De az is lehet, hogy most kerülhet sor ingatlannal kapcsolatos ügylet bonyolítására. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene tenni. Megeshet, hogy olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, akinek kikérhetnéd a véleményét, és úgy cselekedni, amit mond. Mert ez pozitív irányban befolyásolhatja a jövődet.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Talán eddig nem tudtad, milyen az igazi szerelem. Lehet, eddig nem voltál biztos magában a szerelem érzésében sem. A hétvégén megtapasztalhatod, hogy a szerelemnek, az összetartozásnak hatalmas ereje van. Nagyobb, mint gondolnád. Bízz a szerelem erejében, és hagyd, hogy a szíved vezessen!

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top