Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.05.24.
Szenvedélyesen harcolsz az igazadért pénteken. Ez azonban nem jelenti, hogy ma megnyerheted ezt a meccset. Lehet, nem a nyílt és frontális támadás a megoldás. Gondoltál már arra, hogy valamilyen más utat válassz, és más módon küzdj meg azért, amit szenvedélyesen igaznak hiszel?

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Mindig minden változik az égen, és itt a Földön is: ezen a héten nagy változásokra számíts! Kedden a Nap és a Merkúr is belép az Ikrekbe. Ami most segít, az a beszéd: mondd ki, kérdezd meg, adj hangot az érzéseidnek, véleményednek! A némaság öngól. Most hathatós „partnered” a Merkúr, ami tanuláskor, vizsgázáskor és utazás során is kitűnő. A péntek látszik a legtökéletesebb napnak. Ha teheted, időzíts ide fontosabb megbeszéléseket! Hétvégén a vasárnapi gyereknap kihozza belőled a gézengúz gyereket…

Havi horoszkóp

2019.05.01.
A munkában, megélhetésben érhetsz el most nagyobb sikereket. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ennek most kellene hangot adni, mert ez irányú terveid, elképzeléseid valóra válthatod. Ha külfölddel kapcsolatos terveid vannak, akkor nagyon meg kell nézni, hogy mire adsz ki pénzt, mert hajlamossá válhatsz a túlzásokra, vagy figyelmetlenség miatt érhet veszteség.

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Ne szalaszd el a lehetőséget! Ne szalaszd el az alkalmat, hogy igazán jó dolog történhessen veled és a szerelmeddel. Ne felejtsd el, a jó dolgok akkor történnek meg, amikor engedélyt adsz magadnak rá. Adj engedélyt a boldogságra.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top