Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp

2019.05.20.
Ahelyett, hogy folyton előre rohansz, hétfőn érdemes megállnod, és megtervezned az utadat! Érdemes előre kitalálnod a következő lépéseket, és hogy melyik lépésedben ki lesz a segítségedre. Ha így teszel, sokkal biztosabban célba érsz majd, mint ahogy most hiszed.

Heti horoszkóp

2019.05.20.
Készülj fel rá, hogy ennek a hétnek az egyetlen kellemetlen napja a kedd lesz a te szempontodból! Egy Hold – Mars szembenállásnak köszönhetően vérig sértődhetsz. De ne tedd! A Hold szokatlanul érzékennyé tesz téged, miközben a Mars a másik felet agresszívvé. És ebből törvényszerűen következik a konfliktus. A hét második felében szinte kizárólag a pénz fog érdekelni. Készíthetsz kalkulációt, csak ne görcsölj rá a témára! Hétvégén a vasárnap ígérkezik kellemesnek. Gyereknapra szervezz vizes programot!

Havi horoszkóp

2019.05.01.
Ha még nem vagy szerelmes, akkor most megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Előfordulhat, hogy szinte el sem mered hinni, az érzelmi életed alakulásában ilyen szerencsés lehetsz. Különösen akkor igaz ez, ha korábban egyik csalódást követhette a másik. Megeshet, hogy összehozhat a sors egy olyan személlyel, aki mindenféle szempontból tökéletesen megfelel neked…

Hétvégi horoszkóp

2019.05.18.
Bánj óvatosan a hazugságokkal, füllentésekkel, csúsztatásokkal a hétvégén! Most a hazugságaidat könnyen leleplezheti a szerelmed, és könnyedén észreveheti, amit el akarsz titkolni előle. Ebben a helyzetben csak az jelent megoldást, ha őszinte maradsz és ha ragaszkodsz az igazsághoz.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljesleíráshoz

Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top