2018. Szeptember 21.

Hétvégi horoszkóp - 2018. Szeptember 21.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Kos
Sokkal lazábbra kellene venned a szerelem témát! Vedd észre, hogy a szerelmed mennyire kreatív, és mennyire sokoldalú. Őt most nem zárhatod kalitkába, pedig úgy tűnik, hogy a saját szabadságod megőrzése érdekében ezt is megtennéd. Az a cél, hogy mindketten kreatívak és felszabadultak legyetek!

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Bika
Ha ragaszkodsz az igazadhoz azzal több embert is megbántasz. Például a kedvesedet. Most sokkal fontosabb lenne a közös igazságotok, a kapcsolatotok igazsága. Most az a fontos, hogy együtt, ketten alakítsátok ki azt az álláspontot, amelyhez tűzön-vízen át ragaszkodsz. Most a közös véleményetek számít, nem az egyéni.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Ikrek
Jókor vagy a jó helyen, főleg, ha szingli vagy. Véletlenül összefutsz azzal akivel olyan régóta akartál találkozni. A véletlen találkozásokból pedig nagy szerelmek lehetnek, akkor is, ha nem vagy még felkészülve lélekben egy új szerelemre. Az új szerelmek néha nem várják meg azt, hogy tárt karokkal fogadd őket.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Rák
Minek látod a kapcsolatodat? Kerítésnek, amely bezár? Vagy létrának, amelyen magasabb szintre juthatsz? Nem mindegy, hogy miként tekintesz a kapcsolatodra, hiszen a szerelmi életed alakulása most ezen múlik. Nem bírod a bezártságot, és nem bírod, ha korlátok közé szorítanak. Ezért fontos, hogy észrevedd, a szerelmi életed nem korlátoz.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Oroszlán
Az őszinteség lenne a legjobb megoldás a számodra. Az őszinteség az, amelyre nagyon nagy szükséged van most. Talán nem szívesen beszélsz őszintén a szerelmeddel, de mégis fontos lenne, hogy most őszintén vitassátok meg azt, amit a világról gondoltok. Az őszinteség rendbe teheti azt is, ami elromlott.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Szűz
Nem egy irányba tartotok a szerelmeddel. Talán ideig-óráig működhet ez a széthúzás az életetekben, de érdemes minél hamarabb egy irányba fordulnotok és érdemes minél hamarabb egy irányba haladnotok. A hétvége remek alkalom arra, hogy megbeszéljétek, ki hol tart és ki mire vágyik valójában. Mi az, amire igazán vágytok?

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Mérleg
Túl kell lépned a múlton, és észre kell venned valami nagyon fontosat: a szerelmed nem ugyanaz az ember, mint aki régen volt. Mindannyian változunk, és mindannyian önszántunkból változunk. Ő most önszántából változtatott, neked pedig fontos felismerned ezt a változást. Fontos, hogy arra reagálj, amilyen ő most és nem arra, amilyen eddig volt.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Skorpió
Humorra, nevetésre, incselkedésre vágysz. Most szívesen viccelődsz a szerelmeddel, és az a legjobb, ha ő is veszi a lapot, és veled viccelődik. Ha azonban a szerelmed nincs vicces kedvében, akkor érdemes megvigasztalnod őt. Ha összehangoljátok az érzelmeiteket a hétvégén, az mindkettőtöket közelebb hoz egymáshoz.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Nyilas
A párodat most nagyon lekötik a feladatok, talán a munkahelyi helyzeteket agyal egész hétvégén, talán valamilyen anyagi gondot szeretne megoldani. Most azzal segítheted neki a legtöbbet, ha nem akarsz segíteni neki. amint kész lesz arra, hogy megossza veled a gondokat, azonnal elkezd majd beszélni.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Bak
A legszívesebben mindenhova együtt mennétek a hétvégén, még oda is, ahol sohasem jártatok együtt. Mindketten nagyon vágytok arra, hogy még közelebb kerülhessetek egymáshoz. Most ne csináljatok külön programokat, és a gyerekeken kívül nem is kell megosztanotok az időtöket senki mással sem.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Hétvégi horoszkóp
Vízöntő
Olyan erőteljes a vonzerőd a hétvégén, hogy mindenki felfigyel rád. Azt ugye tudod, hogy attól még, hogy te nem érzed magad vonzónak, mások annak láthatnak? Mindegy, hogy hogyan vélekedsz a külsődről. Mindegy, hogy hogyan vélekedsz a megjelenésedről, most könnyedén felfigyelnek rád az emberek. Ne lepődj meg, ha sokan kezdenek flörtölni veled.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Halak
Szükséged van arra, hogy legyen egy társad. Szükséged van arra, hogy a társad olyasvalaki legyen, akire mindig számíthatsz mindenben. A hétvégén tesztelheted a társad hűségét és megbízhatóságát egyaránt. Ha kiállja a próbát, akkor nyugodtan köteleződj el mellette, és engedd el a többi jelöltedet.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek