2017. December 15.

Hétvégi horoszkóp - 2017. December 15.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Kos
Szerelem: Nem mindig tudod pontosan, hogy mire van szüksége a szerelmednek. Úgy tűnik, hogy a hétvégén is inkább félreértitek egymást, semmint megértenek a másikat. Most akkor kommunikálsz jól a szerelmeddel, ha hagyod, hogy minden gondolatot befejezzen, és nem vágsz a szavába folyton. Bőség: Mostanában egészen új és korszakalkotó ötleteid vannak. Ha most kitalálsz valamilyen vállalkozást, vagy egy új hivatást magadnak, azt érdemes komolyan venned.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Bika
Szerelem: Szívesen mondasz nemet, még azelőtt, hogy valóban végiggondolnád, hogy mit is szeretnél pontosan. Lehet, hogy ennek az elhamarkodott visszautasításnak köszönhetően most lemaradsz egy fontos programról? Érdemes lenne most igent mondanod a szerelmednek a folytonos visszautasítás helyett. Bőség: Könnyen túlköltheted magadat karácsony előtt. Hidd el, az ajándékozásban tényleg a gesztus számít, nem pedig az ajándék értéke, ezért nem kell erődön felül költened.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Ikrek
Szerelem:  Sokkal fontosabb a számodra a kommunikáció, mint azt gondoltad volna. Lehet, hogy most érted meg: Képes lennél a lelkedet is eladni egy jó beszélgetésért. Ha párválasztás előtt állsz, akkor olyan párt válassz magadnak, aki legalább olyan cserfes és locsi-fecsi, mint te magad vagy. Bőség: Túl sokat agyaltál egy pénzügyi helyzet megoldásán, és már eleged van az egészből. Tedd félre ezt a problémát, és majd a két ünnep között, friss aggyal nézz rá újra!

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Rák
Szerelem: A legszívesebben átszerveznéd az egész karácsonyt, és máshogy intéznéd a dolgokat, mint ahogy tervezted. Tökéletes ünnepeket akarsz az egész családnak, és szerencsére ebben a szerelmed remek partner lesz. Most együtt sokkal jobb programot tervezhettek a jövő hétre a családnak, mintha csak egyedül szerveznél. Bőség: Szívesen leped meg az embereket azzal, hogy apró ajándékokat adsz nekik karácsony előtt. Minden ilyen meglepetés boldogságot és örömet okoz azoknak, akiknek adod.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Oroszlán
Szerelem: Erősen ragaszkodsz egy tervedhez, és nem veszed észre, hogy ezzel a terveddel kellemetlenséget okozol a szerelmednek (vagy egy szerettednek). Most érdemes lenne egy kicsit engedékenyebbnek lenned, és úgy alakítanod a helyzeteket, hogy mindenki komfortos és biztonságos legyen bennük. Bőség: Sokkal kevesebbet kellene agyalnod, és sokkal több pénzügyi döntést kellene meghoznod a szíveddel. A szíved most jobb befektetési tanácsadó, mint az eszed.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Szűz
Szerelem: Úgy érzed, hogy az élet elrohan veled, és úgy érzed, hogy az életnek nem lenne szabad ilyen gyorsan szaladnia. Szeretnél lassítani, de most szinte képtelen vagy másra figyelni, mint a rengeteg teendőre. Fontos, hogy értsd: a szerelmed szívesen lelassítana téged, és szívesen figyelne csak rád! Bőség: A legszívesebben egy utazást kérnél karácsonyra, és ez nem is lenne rossz ötlet: Elkezdhetsz gyűjteni a jövő évi nyaralásra már most is.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Mérleg
Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelmed megfeledkezett rólad, és úgy érzed, hogy neki most sokkal fontosabb dolgai is vannak, mint az, hogy veled töltse az időt. Ez azonban nem feltétlenül igaz. Fontos, hogy még karácsony előtt megbeszéljetek minden félreértést, és minden nehézséget! Bőség: A barátnőid tudják a megoldást abban a helyzetben, amelyben tanácstalan vagy. A barátnőd tudják, hogy mit kell tenned akkor, amikor látszólag már egyáltalán nincs is mit tenni.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Skorpió
Szerelem: Úgy érzed, mintha zsákban futás verseny lenne a karácsonyi időszak. Úgy érzed, mintha rengeteget kellene teljesítened, és mintha képtelen lennél arra, hogy megvalósítsd azt, amit elterveztél a családodnak és a szerelmednek. A szerelmed pedig úgy érzi, hogy most kihagyod  őt a teendőkből, pedig szívesen segítene neked. Bőség: Le lehetne egyszerűsíteni egy bonyolult pénzügyi helyzetet pusztán azzal, hogy felelősséget vállalsz benne: Talán nem te okoztad ezt a helyzetet, de megoldani biztosan te tudod majd.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Nyilas
Szerelem: Több figyelemre van szüksége a szerelmednek, és az az igazság, hogy te is több figyelemre vágysz tőle. Karácsonyig szinte minden nap találhattok „lopott időket” egymásra. Ha pedig csak várod a szerelmet, akkor engedd meg magadnak, hogy önmagadra szánd ezeket a „lopott időket”! Bőség: Most valaki olyan tanácsot ad neked, amit tőled hallott. Valójában a régi tanácsaid még most is tökéletesen működnek – még a te életedben is!

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Bak
Szerelem: Azon gondolkozol, hogy kik azok, akikre valóban számíthatsz. Azon töprengesz, hogy a szerelmed vajon tényleg olyan erős támasza  számodra, mint ahogy azt ő állítja, vagy valójában más a helyzet. A hétvége tisztán látást, és sok új lehetőséget tartogat a számodra, így hétfőn okosabb leszel már. Bőség: Olyan egyszerű lenne, ha végtelen pénzforrás állna a rendelkezésedre – legalábbis ezt gondolod, de valójában tévedsz. Pont elég pénzed van, ne akarj végtelen összeget elkölteni!

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Hétvégi horoszkóp
Vízöntő
Szerelem: Az az érzésed, hogy ugyanazt már százszor elmondtad a szerelmednek, de ő még mindig nem érti, hogy mit szeretnél. Valójában lehet, hogy te elmondtad százszor, de ő talán egyszer sem hallotta meg. Most ne csak mondd, de mutasd is: Ha látja is, hogy mit magyarázol, akkor valóban megérti majd a mondandódat. Bőség: Végre észreveheted, hogy egy barátnőd sokkal többet segít neked anyagilag, mint azt hitted. Nem vár tőled viszonzást, de egy karácsonyi meglepetésnek szívből örülne.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Halak
Szerelem: Nagyon nagy elvárásaid vannak önmagaddal szemben, a szerelmednek (vagy a szeretteidnek) viszont szinte bármit megengedsz. Jó lenne, ha egy kicsit engedékenyebb lennél magaddal, és jó lenne, ha egy kicsit lazábban állnál hozzá a (vélt vagy valós) kötelességeidhez is a hétvégén. Bőség: Onnan kapod a legtöbb segítséget, ahonnan nem is gondolnád. A főnököddel minden bonyolult helyzetet megbeszélhetsz, akkor is, ha ezt eddig nem hitted volna.

Legnépszerűbb cikkek