2018. Január 19.

Hétvégi horoszkóp - 2018. Január 19.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Kos
Szerelem:  Úgy érzed, hogy valaki – talán pont a szerelmed – elfelejtkezett rólad. Könnyen lehet azonban, hogy ő egy meglepetést készít elő neked, és valójában talán te töltöd ki minden gondolatát. Tudod mit? Lepd meg te is őt: Készíts neki egy olyan meglepetést, amelyre régóta vágyik. Bőség:  Többet kellene félretenned, és komolyabban kellene venned a megtakarításaidat Most ezekben kaphatsz segítséget valakitől, aki jobban tud számolni, mint te.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Bika
Szerelem: Még a legnagyobb vihart is le lehet csendesíteni, nemhogy az apró összezördüléseket Mindegy, hogy milyen félreértés van köztetek, az a hétvégén tisztázódhat, és most minden a helyére kerül majd. Hétfőtől tiszta lappal folytathatjátok az életeteket. Bőség: Meglepően könnyelműen bánsz a pénzzel. Bár az lenne a logikus, hogy emiatt kevesebb jusson a kiadásokra, most valahogy mégis több marad mindenre.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Ikrek
Szerelem: A szerelmed talán nem fogalmaz mindig pontosan, ezért érdemes lenne néha visszakérdezned. Ha megfigyeled, észreveheted, hogy nem mindig tudod megállapítani, hogy mit mond komolyan, és mi az, amivel csak viccel. Erre is érdemes lenne rákérdezned most. Bőség: A családodra költesz a legszívesebben a hétvégén. Most érdemes a szeretteidnek ajándékokkal kedveskedned, és mindenkit meglepni valami aprósággal.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Rák
Szerelem: Nem mindig kaphatod meg azt, amit szeretnél. Könnyen lehet, hogy olykor valami mást ad az Élet, de olyankor általában kiderül, hogy valójában mindennek így lesz értelme. Hétvégén keresd az értelmet az események mögött, ahelyett, hogy csak az értelmetlen káoszra figyelnél. Bőség: Úgy érzed, hogy sokkal többet érdemelnél. Lehet, hogy a pénzt nem az érdemek szerint osztják az égiek a hétvégén. Lehet, hogy most trükköznöd is kell a pénzzel.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Oroszlán
Szerelem: Sokkal egyszerűbb megismerni a szerelmet, mint azt hinnéd. Sokkal egyszerűbb találkoznod a Nagy Ő-vel, mint azt hinnéd. Ha pedig már találkoztatok, akkor ezen a hétvégén a szenvedély felizzításával és egy veszekedés elsimításával foglalkozhattok Bőség: Nagyon ügyesen bánsz a pénzeddel, és könnyedén kigazdálkodod azt a hétvégi luxuskiadást is, amelyre valójában nem volt olyan nagy szükség, mint ahogyan azt gondolni szeretnéd.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Szűz
Szerelem: Néha úgy érzed, hogy a szerelmed titkol előled valamit. Néha úgy érzed, hogy megvannak a saját titkai, azok a titkok, amelyeket senki másnak sem mondd el. Lehet, hogy azzal teszed a legjobbat a kapcsolatoknak, ha meghagyod a szerelmednek a titkokat. Bőség: Ajándékokat kapsz a a hétvégén, és ezek az ajándékok egészen jó kedvre derítenek. Nem is gondoltad volna, hogy egy-egy ilyen gesztus milyen sokat jelent neked.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Mérleg
Szerelem: A legfurcsább az lesz a hétvégédben, hogy most csupa olyasmi történik meg veled, amit logikátlannak tartottál. A törvényszerűségek, a logika, és a „minek hogyan kell történnie” típusú érvrendszerek nem működnek a hétvégén, ezt jobb lesz észben tartanod mindkét nap. Bőség: Vigyázat, valaki hajlamos lesz arra, hogy visszaéljen a pénzügyi erőfölényével, vagy azzal a helyzettel, amelyben van. A legjobb az lenne, ha tudatosan készülnél a védekezésre a hétvégén.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Skorpió
Szerelem: Talán a legszívesebben feladnád az egészet, és mindent hagynál a régiben. Fontos, hogy tudd és értsd: A győzelem előtti pillanatokban vagy. Most nem szabad feladnod azt, amit elértél. Sőt! Most az lenne a legfontosabb, hogy szeretettel és bizalommal vedd körül a párkapcsolati álmaid. Bőség: Azt gondolod, hogy neked kell megtanítanod a gyerekeket arra, hogy hogyan bánjanak a pénzzel. Talán igazad van, de valóban jó példakép vagy ebben a témában?

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Nyilas
Szerelem: Ha még mindig azt hiszed, hogy az események dróton rángatnak benneteket, akkor még mindig nem értesz valamit. Fel kellene tenned magadnak a kérdést, hogy ezek az események miért, milyen módon jelentenek nektek (és különösen neked) áldást. Valójában minden értetek történik. Bőség: Ha még mindig azt hiszed, hogy az események dróton rángatnak benneteket, akkor még mindig nem értesz valamit. Fel kellene tenned magadnak a kérdést, hogy ezek az események miért, milyen módon jelentenek nektek (és különösen neked) áldást. Valójában minden értetek történik.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Bak
Szerelem: Van egy olyan érzésed, hogy a szerelmed átlát rajtad. Azt hiszed, hogy nagyon is kiszámítható vagy, és azt hiszed, hogy ezért mindenki gyorsan megfejt. A valóságban azonban egy valódi rejtvény, egy rejtély vagy a szerelmed számára. Épp ezért kellene vele nyíltan kommunikálnod. Bőség: Egyedül szeretnél megoldani egy anyagi helyzetet. Pedig ez az ügy akkor rendezhető a legegyszerűbben, ha felismered, hogy a csapatjáték mindig sokkal egyszerűbb és biztonságosabb.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Hétvégi horoszkóp
Vízöntő
Szerelem: Talán meg fogsz lepődni azokon a híreken, amelyeket a hétvégén hallasz meg. Valójában azonban nem kellene meglepődnöd ezeken a híreken, és nem kellene azt gondolnod, hogy ezek érintenek téged vagy a szerelmedet. Egy védett burokban éltek együtt, ezt ne felejtsd el! Bőség: Hallgass a megérzéseidre pénzügyekben. Ami azt illeti, most sokkal inkább a hatodik érzékedre kellene hallgatnod, mint az elemzésekre, a gazdasági mutatókra, vagy a számokra.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Halak
Szerelem:  Talán most érted meg, hogy miért nem működött egy korábbi kapcsolatod. Ez a tudásod pedig segít abban, hogy a jelenlegi kapcsolatodat (vagy a következőt) sokkal jobbá, és sokkal belsőségesebbé tedd. Érdemes a hétvégén szerezett tudásodat felhasználni a boldogságod érdekében. Bőség: Olyan új szakmába szeretnél belevágni, amely ma még csak a hobbid. De holnap már egy jövedelmező jövedelemforrás lehet a számodra. Vágj bele abba, amire úgy vágysz már egy ideje.

Legnépszerűbb cikkek