2018. Június 22.

Hétvégi horoszkóp - 2018. Június 22.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Kos
Szerelem: Sokkal több szeretetet, sokkal töb szerelem, sokkal több szenvedély van benned mint, amennyit kimutatsz. Nem kell eltitkolnod az érzelmeid mélységét, és nem is kötelező megmutatnod minden árnyalatukat. Eldöntheted, hogy kinek és mennyit mutatsz meg magadból. De minél őszintébb vagy, annál jobb lesz a hétvégéd. Bőség: Talán sokkal több gátat és blokkot hozol otthonról a pénzzel kapcsolatban, mint ahogy azt gondolnád. Érdemes megfigyelned magadban, hogy úgy viselkedsz a pénzzel, mint a szüleid tették. Érdemes ezen változtatnod!

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Bika
Szerelem: Semmi sem tart örökké, és ez nem átok, hanem áldás a számodra. Talán nem minden alakul úgy ezen a hétvégén, ahogy azt szeretnéd, de ha nem is épp a legjobban állnak a dolgok, észben tarthatod, hogy ez sem tart majd örökké. Ha pedig ezt tisztáztad magadban, akkor máris elkezdheted kutatni, hogyan vethetsz véget ennek a helyzetnek. Bőség: Néha elég lenne segítséget kérned ahhoz, hogy megoldj egy látszólag megoldhatatlannak tűnő helyzetet. Néha elég lenné annyit tenned, hogy őszintén kérsz, és őszintén elfogadsz segítséget másoktól.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Ikrek
Szerelem: Mindig van választási lehetőséged. Mindig választhatod az elfogadást. Mindig választhatod, hogy szereted a másikat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindig mellette kell lenned, és azt sem, hogy a fájdalmat kellene elfogadnod. Ott van melletted az az ember, aki segít meggyógyítani a szívedet, és feloldani a fájdalmat. Bőség: Tudtad, hogy a pénz mindig követi a boldogságot? Ha visszagondolsz, láthatod is az életedben, hogy amikor boldog voltál, feloldódtak a pénzügyi nehézségeid is. Most is a boldogságot kellene választanod.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Rák
Szerelem: Egy kicsit érzékenyebb vagy lelkileg, mint máskor. Egy kicsit sírósabb lehetsz a hétvégén, amiatt érdemes kerülnöd a lelkileg nagyon megterhelő helyzeteket. Nem most kell megtartanod a nehéz beszélgetéseket, nem most kell tisztáznod az érzelmi helyzetedet, és nem most kell megküzdened a nehéz természetű családtagokkal. Bőség: Az emberek néha félnek a túl erős és túl határozott egyéniségekről, te pedig szívesen döntesz úgy, hogy emiatt „összehúzod a kisugárzásodat”, és kisebbnek mutatod magad. Ezzel azonban kikapcsolod a bőség áramlását is.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Oroszlán
Szerelem: Nem tudod siettetni a folyamatokat, nem tudod siettetni az eseményeket, és ez igencsak zavar téged. Igencsak szeretnéd, ha most gyorsabban megtalálnád azt, akit vagy amit keresel. Mindegy, hogy szerelmet keresel, szeretőt vagy egy otthont, azt csak siettetés nélkül, lassú de folyamatos tempóban találhatod meg. Bőség: Érdemes átnézned a megtakarításaidat a hétvégén. Hamarosan egy nagyobb kiadásra készülsz, ezért érdemes tisztáznod magadban, hogy mennyi az, amit be tudsz vállani, és mennyi az, ami már túl sok.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Szűz
Szerelem: Észrevetted már, hogy amire figyelsz, az mindig erőt kap, és növekedésnek indul? Ha szeretnéd, hogy erősödjön egy kapcsolatod, ha azt szeretnéd, hogy mélyüljön el egy viszonyod, akkor nem tehetsz mást, mint azt, hogy figyelmet szentelsz ennek a kapcsolatnak. Ma arra figyelj, akivel közelebb szeretnél kerülni egymáshoz. Bőség: Vedd számba, hogy milyen sok jó dolog van az életedben! Vedd számba, hogy milyen csodálatos ajándékokat kaptál az élettől. A hála, amit emiatt érzel, segít túllendül a nehézségeken is.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Mérleg
Szerelem: Vigyázz a hazugságokkal és a füllentésekkel a hétvégén! Mindegy, hogy te füllentesz vagy előled titkolják el az igazságot, ez zavart kelthet közted és a szerelmed között. Még akkor is, ha nem neki füllentesz, és ha nem ő titkolódzik előled. Ezen a hétvégén válaszd az őszinteséget minden helyzetben. Bőség: Hivatalossá szeretnél tenni egy olyan szerződést, vagy szóbeli megállapodást, amit eddig mindenki betartott. A hivatalossá tétel azonban nem megy zökkenőmentesen. Lehet, hogy most a szóbeli ígéretek többet érnek.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Skorpió
Szerelem: Érdemes lenne elismerned a saját hibáidat, és érdemes lenne felismerned, hogy a szereli életed minden eseményében van szerepe annak, amit teszel. Nem arra kérlek, hogy hibáztasd magad. Csak arra biztatlak, hogy ismerd fel, felelősséged van a szerelmi életed alakulásában. Ezért pedig változtathatsz is rajta. Bőség: A pénz csak annak változtatja meg az életét, aki ezt hagyja, vagy aki ezt egyenesen akarja. Épp ezért nem kell attól tartanod, hogy a pénz olyan irányban változtatna meg, amilyen változást nem szeretnél.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Nyilas
Szerelem: Szeretnél egy teljesen új fejezetet kezdeni a szerelmi életedben. Szeretnél teljesen új dolgokat kipróbálni, és szeretnél mindent megváltoztatni. Ehhez azonban arra van szükség, hogy elengedd a régit. Ha el tudod engedni a régit, ha meg tudsz bocsátani a szerelmednek és magadnak is, valóban új időszak kezdődhet. Bőség: Az szinteség mindig új ajtókat nyit meg előtted. A hétvégén legyél őszinte, a hétvégén beszélj teljesen őszintén a pénzügyi helyzetedről, a kihívásokról és a nehézségekről épp úgy, mint a sikerektől.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Bak
Szerelem: A szavaidnak nagyobb ereje és befolyása van a szerelmedre, mint azt gondolnád. Egy-egy szó elég ahhoz, hogy teljesen felhőzd őt, de ahhoz is, hogy teljesen megnyugtasd. Úgy játszhatsz az érzésein, mint egy hangszeren. De nem éri meg játszanod a szerelmed érzéseivel! Bőség: Szükséged van arra, hogy segíthess másoknak. Amikor segítesz másoknak, akkor olyan belső tudásoddal kapcsolódsz össze, amely neked is segíteni fog a pénzügyi helyzetedben.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Hétvégi horoszkóp
Vízöntő
Szerelem: Néha úgy tűnhet, hogy te vagy az egyetlen ebben a kapcsolatban, akinek problémái vannak. (Ez egyébként minden kapcsolatodra igaz lehet, nemcsak a szerelmi életedre.) Tudnod kell, hogy a másiknak is megvannak a saját harcai, még akkor is, ha nem mutatja, még akkor is, ha titkolja előled. Bőség: Végre megtaláltad a megoldást egy fontos pénzügyi kérdésben. Könnyen lehet, hogy nem mindenki ért egyet a döntéseddel, és nem mindenki látja a megoldásod nagyszerűségét.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Halak
Szerelem: Valaki évek óta mondja neked ugyanazt a párkapcsolatodról. Ideje lenne annak, hogy meghalld ezt. Ideje lenne, ha meghallanád, hogy mit mondanak neked az emberek a szerelmi életedről, és ideje lenne, ha elgondolkodnál ezeken a szavakon. Nem biztos, hogy teljesen igazuk van, de biztos, hogy van igazságuk is. Bőség: Minden megérte, amit tanultál az életről és a pénzről. Itt az ideje, hogy elkezd használni ezt a tudást. Itt az ideje, hogy elkezd kamatoztatni mindazt, amit megtanultál.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek