Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2019. Május 25.

Kos

03.21 - 04.19
Vidd el a szerelmedet arra a programra, amelyre régóta vágyik. Persze lehet, ez pont egy otthon töltött nyugodt hétvége lesz most. Ha így van, szervezd meg, hogy legalább a vasárnapot kettesben tölthessétek, teljes nyugalomban és egymásra figyelve.

Bika

04.20 - 05.20
Nem mindig arra figyelsz, amire figyelned kellene. A hétvégén ne a szerelmed szavaira figyelj, hanem a szerelmed tetteire. Azokra a tettekre, amelyek mindennél egyértelműbben megmutatják, mit gondol rólad és a kapcsolatotokról valójában.

Ikrek

05.21 - 06.21
Meglepődnél, ha belelátnál a szerelmed fejébe. Meglepődnél, milyen sok gondolata forog körülötted, és a körül, hogyan járhatna a leginkább a kedvedben. Mivel ő sem lát a te fejedbe, érdemes elmondanod neki, mire vágysz, és mi esne jól ezen a hétvégén igazán.

Rák

06.22 - 07.22
Ne adj és ne is kérj szerelmi tanácsot ezen a hétvégén. A tanácsok most kudarcot vallanak, ha azokban te és a szerelmed is érintettek vagytok. Könnyen lehet, a szerelmetek mélységét csak kevesen értik, és csak kevesen tudják, milyen erős a kapcsolatotok.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Úgy tűnik, hogy lassan beindulnak körülötted az események, és lassan egyre több lehetőséged lesz, hogy meggyógyítsd a szerelmi életedet. A korábbi tévedéseket, fájdalmakat azzal oldhatod fel, ha most az önszeretetet választod, és legelőször magadnak bocsátasz meg.

Szűz

08.23 - 09.22
Most tenned kell a szerelemért, a szerelmedért. A szerelmed arra vár, hogy valóban te tedd meg az utolsó lépést, azt a lépést, amelyet ő nem tud, vagy nem mer megtenni. Érdemes felismerned, hogy ezen a hétvégén neked kell cselekedned, mert ő nem fog.

Mérleg

09.23 - 10.22
A különbözőségeitek tesznek benneteket tökéletes társsá egymás számára. Ahelyett, hogy megpróbálnád eltüntetni ezeket a különbözőségeket, érdemes lenne megünnepelned azokat. Amíg különböztök, addig lesz erős és legyőzhetetlen a szerelmetek.

Skorpió

10.23 - 11.21
Elemedben vagy akkor, ha titkolóznod kell a szerelemben. Talán épp attól lesz számodra vonzó egy kapcsolat, hogy titkos és titokzatos egyszerre. Ne felejtsd el, a titkok és a füllentések lassan felemésztenek minden kapcsolatot, a szerelmet is.

Nyilas

11.22 - 12.21
Úgy érzed, mindössze egy lépésnyire van tőled a szerelem. Ez a lépést azonban most mégis képtelen vagy megtenni. A hétvégén az segít előrébb lépned párkapcsolati ügyekben, ha meg tudod bocsátani magadnak a korábbi tévedéseidet, és az exeid tévedéseit is.

Bak

12.22 - 01.19
Az érzéseidet gesztusokban, tettekben fejezed ki a legkönnyebben. Most érdemes olyan gesztust tenned, amelyet a szerelmed is megért. Gondold végig, ő hogyan, milyen gesztusokkal fejezi ki a szeretetét. Ezek azok a gesztusok, amelyekből érteni fog.

Vízöntő

01.20 - 02.18
A hétvégén a szokásosnál jobban érdekel mások véleménye a párkapcsolatodról, a szerelmi életedről. Ne felejtsd el, a többiek véleménye legyen bármilyen megalapozott is, csak vélemény. A döntéseket te hozhatod meg a saját életedben, főleg, ha szívügyekről van szó!

Halak

02.19 - 03.20
Reménytelennek érzed most a helyzetedet. Engedd meg magadnak ezt az érzést, de figyeld meg, miért érzed ezt. Ha a hétvégén őszintén ránézel az érzéseidre, saját magadnak segítesz megszabadulni a félelemtől, a szorongástól, az aggodalmaktól.

Címlap

top