2019. Március 23.

Hétvégi horoszkóp - 2019. Március 23.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Kos
Egy messziről jött ember érkezik az életedbe, valaki, aki megdobogtatja a szívedet, de nem teljesen őszinte veled. A hétvégén válaszd a biztonságot, és menj biztosra akkor, amikor azt akarod eldönteni, hogy kiben bízhatsz meg, és kiben nem.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Bika
Valaki ellopja a szívedet, és nem is igen akarja visszaadni. Persze lehet, hogy most neked sincs ellenedre egy kis tavaszi flört, ami felpezsdíti az életedet. Ha azonban párkapcsolatban élsz, akkor érdemes odafigyelned arra, hogy ne bánts meg senkit ezzel a flörttel.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Ikrek
Ahelyett, hogy azon aggódsz, hogy ki mit gondol a szerelmi életedről, azon kellene elgondolkodnod, hogy te mit gondolsz róla. Lehet, hogy mostanában elhanyagoltad a szívedet és nem igazán figyeltél önmagadra és arra, hogy kövesd a szíved vágyait.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Rák
Ha sokszor mondod el a szerelmi kívánságodat az teljesül. Persze, ha már boldog párkapcsolatban élsz, akkor könnyebb, hiszen ekkor elég a szerelmednek mondogatnod, hogy mire vágysz. Ha szingli vagy, a barátnőidnek mondd el, mert a kimondott szónak hatalmas ereje van.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Oroszlán
Pontosan tudod, hogy mi az, amit tenned kell, de nem vagy benne biztos, hogy most megteheted-e, vagy inkább várnod kellene. A hétvége legfontosabb szerelmi tanácsa az, hogy ne halogass! Nincs értelme annak, hogy tovább halogasd azt, amire olyan régóta vágysz.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Szűz
Úgy érzed, hogy segítségre, tanácsra, tippekre van szükséged a szerelmi életedben. Ne felejtsd el, hogy a legjobb tanácsadó a belső bölcsességed. Ő pedig egészen pontosan tudja, hogy mit szeretnél, és azt is, hogy ebben a helyzetben mit kell tenned, hogy megkapd azt.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Mérleg
Sokkal egyszerűbb a helyzeted, mint ahogy azt gondoltad volna. Valójában te vagy az, aki eddig ezt a helyzetet bonyolultnak szeretted volna látni, és te vagy az, aki túlbonyolítottad. Az egyszerű helyzetek pedig egyszerű és egyértelmű megoldásokat kívánnak. Ezt ne felejtsd el a hétvégén!

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Skorpió
Úgy tűnik, hogy egy pletyka áll közétek. Úgy tűnik, hogy valamelyikőtök hallott valamit, ami felzaklatta, és amit talán el sem kellett volna hinnie. Itt az idő tisztáznod magadban, hogy kinek hiszel, és kire hallgatsz. A pletykákat pedig jobb távol tartanod az életedtől.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Nyilas
A hétvégén nem jut annyi időd a szerelmi életedre és a szerelemre, mint azt szeretnéd. Persze a jövő héten lesz arra lehetőséged, hogy pótold azt az időt ami most kiesik kettőtök életéből. Azt azonban már most megtehetitek, hogy szerveztek a jövő hétre egy romantikus randit.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Bak
Azzal, ha nyíltan beszélsz az érzelmeidről segítesz a szerelmednek is. Valójában a hétvégén mindketten arra vágytok, hogy tudjátok, mit gondol a másik. Mindketten arra vágytok, hogy kiderüljön, mi az, amivel jobbá tehetnétek a másik életét. Erről kellene beszélnetek.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Hétvégi horoszkóp
Vízöntő
Nyugodtan megteheted, hogy változtatsz az életeden. Úgy érzed, hogy beleragadtál egy helyzetbe, egy kapcsolati stációba, és nem léphetsz tovább. Pedig akár szorosabbra fűzni, akár lazítani akarod a kapcsolatodat megteheted azt a lépést, amelyre vágysz.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Halak
Vannak titkaid, és szereted is ezeket a titkokat. Talán úgy érzed, hogy a titkaid tesznek azzá, aki vagy. Lehet, hogy ezeket a titkokat most el kellene kezdened tudatosan átnézned, és szelektálnod. Csak azt tartsd valóban titokban, amit nem szívesen mondasz el a szerelmednek!

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek