2018. November 16.

Hétvégi horoszkóp - 2018. November 16.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Kos
A túl nagy elvárások megrettentenek a hétvégén. Vagy talán inkább nem is megrettentenek, hanem egyenesen felhúznak. Tudnod kell, hogy az emberek néha a szeretetüket fogalmazzák meg elvárások formájában. Az a legjobb, ha az elvárásokra szeretettel válaszolsz.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Bika
Talán el is felejtetted, hogy milyen döntéseket kell meghoznod a hétvégén a párkapcsolatodban. Talán el is felejtetted, hogy milyen fontos ez a hétvége mindkettőtöknek. Ne felejtsd el, hogy a szívedre hallgatva mindig pontosan érezheted, hogy milyen irányban érdemes folytatnotok az utatokat.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Ikrek
Olyan kincset találsz a hétvégén, amelyet muszáj megőrizned, és amelyet nem herdálhatsz el. Olyan kincs ez, amelyet ha ápolsz, ha nevelgetsz, ha szeretettel veszel körül, akkor bizony csodává válik az életedben. Ez a kincs egy emberhez kapcsolódik, de a valódi kincs a köztetek lévő érzelem lesz.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Rák
Ne fogd fel a párkapcsolatodat – és egyetlen más kapcsolatodat se – adok-kapoknak. A kapcsolatok sohasem olyanok, mint egy üzleti döntés. Nem az a kérdés, hogy ki mit ad kinek miért cserébe. Az a kérdés, hogy a két ember együtt mit tud felépíteni, a két ember együtt hogyan változtatja meg a világot, és hogyan teremtenek közös világot maguknak.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Oroszlán
Attól félsz, hogy rosszra biztatod a párodat, pedig valójában csak határozottan képviselsz mellette egy álláspontot, amelyre nagy szüksége van már. Mindenkire jó hatással van az, ha kiállsz mellette és az is, ha kiállsz amellett, hogy legyenek hűek önmagukhoz. Ma te vagy a biztos pont sokak számára.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Szűz
Úgy érzed, hogy az események kicsúsznak a kezeid közül. Úgy érzed, hogy nem te irányítod azt, ami veled történik. De talán azt is észreveszed, hogy vágül mégis így alakulnak a legjobban a dolgok. Amikor nem te irányítasz a hétvégén, akkor minden sokkal jobban alakul, mint ahogy azt el tudod képzelni.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Mérleg
Az, ha megkedvelsz valakit, mindig azt is jelenti, hogy nagyon nagyok lesznek az elvárásaid felé. Ezeket az elvárásokat azonban nem is olyan könnyű teljesíteni. Néha könnyebb lenne, ha az elvárásaidat a realitásokhoz igazítanád, nem pedig ahhoz elképzelt ideához, amelyet keresel mindenkiben.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Skorpió
Bánj óvatosabban a nagy szavakkal. Bánj óvatosabban az erős érzelmi helyzetekben kimondott szavaiddal. Azt, amit a szerelmednek mondasz egy veszekedésben talán mindenki komolyabban veszi, mint te magad. Épp ezért, amikor elmúlik a veszekedés dühe belőled, akkor tudj és merj is bocsánatot kérni.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Nyilas
Veszélyesnek érzed a hétvégét a szívedre. Jól érzed, most a szíved kinyílik és nyitott vagy olyan kalandokra, olyan flörtökre és olyan ismerkedésre is, amilyenre mostanában nem voltál kapható. Ezek a flörtök, ezek a játékos kapcsolódások segítenek abban, hogy meggyógyuljon a szíved.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Bak
A szeretetedet minden eszközzel próbáld kifejezni. Ne csak gondold, mert az messze nem lesz elég, ne csak mondd, mert most az sem lesz elég, de mutasd ki tettekkel is. Add ajándékba a jelenlétedet annak, akit szeretsz. Adj ajándékot annak, aki szeretsz. Mutasd ki a szeretetedet a lehető legtöbb és a lehető legötletesebb eszközökkel.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Hétvégi horoszkóp
Vízöntő
Néha azt hiszed, hogy neked már nem is kell komolyan venned a kapcsolatodat, azt hiheted, hogy már mindent tudsz, és már mindent megtapasztaltatok együtt. Az élet azonban tartogat még meglepő fordulatokat a számotokra. Most úgy kerültök közelebb egymáshoz, hogy valójában egyikőtök sem erre számított volna.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Halak
Úgy kellene beszélned a szerelmeddel, mint a legjobb barátaiddal. Néha azt hiszed, hogy ő valamilyennek akar látni, és másnak kell lenned, mint aki vagy. De ez nem igaz. A szerelmed annak akar látni, aki vagy, a szerelmed téged szeret, rád van szüksége, és neked kell megmutatnod önmagadat neki.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek