régi_Háztartási tippek

Treat&Go – A Vanish biztosra megy

Ha netán valakinek kétségei merültek volna fel a Vanish folteltávolító erejében, vagy esetleg egy folt minden eddiginél makacsabbnak bizonyult, a Vanish új megoldása biztosan mindenkit meggyőz.

A titok az előkezelésben rejlik, amely segít fellazítani a makacs, mélyen megtapadt szennyeződéseket.

A Vanish ezért új megoldással egészíti ki termékeit. Mind a folteltávolító folyadék, mind a folteltávolító por adagolója praktikus kiképzést és új funkciót kap.

A Treat&Go nevezetű előkezelők segítségével közvetlenül a foltra adagolható a Vanish folteltávolító, és egy okos megoldásnak köszönhetően beledolgozható. Így a szennyeződés már fellazult állapotban kerül a mosógépbe.

Treat&Go - A Vanish biztosra megy

A folyékony folteltávolító a kupakban rejti az előkezelőt. A kupak eddig is hasznos eszköz volt, hiszen a megfelelő mennyiség meghatározásán túl mosógépbe helyezhető hordozóként is funkcionált. A kupak új kiképzésének köszönhetően a mosószer könnyedén a foltra adagolható és ugyanazzal a mozdulattal bedörzsölhető.

A folteltávolító por esetében az adagoló kanál kap új, praktikus dizájnt. Segítségével, és egy kis víz hozzáadásával, a por állagú Vanish ugyanilyen hatékony előkezelő funkcióval párosul.

A Vanish egyszerűnek tűnő újítása nagyszerű példája annak, amikor egy problémára áltudományos találmányok helyett a praktikum és a józan ész ad választ. Csak így tovább!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top