Hajas Trend

10 perces frizurák

A reggeli rohanásban szánj 10 percet a hajadra! Nem sok idő, mégis sok mindenre elég, arra mindenképpen, hogy mielőtt kilépsz a lakásból, megelégedetten biccents a tükröd felé. A frizurád garantáltan rendben!

Hajas László mesterfodrász extra tippjei a reggeli frizurádhoz:

1. A Bellissima Magic Style 38 mm átmérőjű melegített hajkefével a rövid, félhosszú és hosszú hajból is pillanatok alatt csodálatos frizurát készíthetsz néhány egyszerű lépésben. A forradalmian új technológia segítségével kitűnően tudunk egyenes, kisimított hajat formázni, akár befelé álló hajvégekkel is.

  • Fogj meg egy tincset, s emeld meg a tövét. Ügyelj arra, hogy 90 foknál magasabbra emeld a hajtövet, majd jól tedd alá a kefét.
  • Húzd a kefét gyengéden a hajvégek felé.
  • Fogd meg ugyanazt a tincset, majd befelé irányuló mozdulatokkal tekerd fel a kefére.
  • Tartsd a tincset a kefén néhány másodpercig, hogy jól átmelegedjen és tartósabb legyen.
  • Húzd a kefét a hajvégek felé!
  • Ismételd meg a műveletet a többi tincsen is!
  • Végül ujjaiddal igazítsd meg a hajtincseket és fixáld a frizurádat!
10 perces frizurák

2. A mindennapos frizura  készítéshez válaszd a  Bellissima Magic Style melegített hajkefe 30 mm átmérőjű változatát.  Ezzel a forradalmian új szerkezettel akár rövid, akár félhosszú hajból is pillanatok alatt igézően dús, elegáns frizurát varázsolhatsz magadnak!

  • Egy ritkafogú fésűvel fésüld át a hajadat, a csomókat fésüld ki, majd oszd a hajadat kisebb tincsekre, s a hajformázás során haladj tincsről tincsre.
  • Tekerj fel egy tincset a kefe köré a hajvégektől a hajtő felé. Ha túl vastag tincset próbálsz feltekerni, a meleg levegő nem hatol át rajta, így a pár másodperces művelet tovább tarthat és a formázás sem lesz tartós.
  • Ha lágy hullámokra vágysz, húzd le a kefét a hajvégek felé.
  • Ismételd meg a műveletet tincsről tincsre haladva!
  • Végül ujjaiddal igazítsd helyére a tincseket és hajlakkal fixáld a frizurádat!

 

10 perces frizurák


Ha hosszabb a hajad…

10 perces frizurák1. frizura: Fésülj a fejed tetejére egy lófarkat! Válaszd szét a copfot két részre, a két kis copfot tekerd ellenkező irányba, amikor már feszesek, a fejed tetején tekerd körül a lófarkat összekötő gumit velük. Egymásba fonódva hullámcsattal rögzítsd!

2. frizura: A hosszú hajadból válassz le két tincset a füled mellett mindkét oldalon is. Lazán készíts fonást a két tincsből és vidd hátra a tarkód fölé, rögzítsd egy csattal lazán!

3. frizura:
A hajadat simítsd hátra és hátul a tarkódnál válaszd szét két copfba! A két copfot kösd meg a tarkódon kétszer, majd a végét gumival rögzítsd! A hajad végét hullámcsattal rögzítsd a csomó alá!


A hajad a válladig ér?

10 perces frizurák1. frizura: Szorosan simítsd a fejedhez a hajadat, majd fogd a nyakad fölött copfba, szorosan gumizd be. A copf tincseit tupírozd fel és borzold össze, majd fújd be hajlakkal! Igazítsd formára, izgalmas és percek alatt elkészülő frizurát varázsoltál magadnak!

2. frizura: A hajadat tincsenként tekerd a két ujjadra, majd hullámcsattal belülről rögzíts szorosan egymás mellé, elől két oldalt egy-egy játékos tincset húzz ki a frizurából. Rögzítsd hajlakkal, kedves kissé kócos megjelenést kölcsönöz.

3. frizura: A hajadból fentről két oldalról fésülj ki egy-egy tincset, ezeket kicsit megcsavarva vidd hátra a tarkódig, ott rögzítsd egy nagy textilvirággal, a többi tincsedet hagyd kócosan aláhullani!


És ha teljesen rövid a hajad….

10 perces frizurák1. frizura: Hajhab vagy hajzselé! Minden frizurából ki lehet hozni valamit ezzel a két szerrel, legyél vad szexi, kócos, állítgasd fel egyenként a hajszálaidat, sodord össze a végüket és lődd be a tükör előtt kedved szerint!

2. frizura: Tudsz te jó kislány is lenni! Képezz éles választékot a fejed tetején, vagy oldalt, akár hajhab segítségével és néhány hullámcsattal szigorúan tűzd el valamelyik oldalon a füled fölött a hajadat! Meglepően új arcod lesz!

3. frizura: Ki a homlokból minden hajszálat! Hajhab segítségével fésüld hátrafelé a hajadat, teljesen lapítsd le és hagyd így száradni! Szigorú napokra kifejezetten ajánlott!

 

További információk

 
 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top