Hajas Trend

Tündökölj dívaként!

Ragyogó hullámos fürtök, hangsúlyosan elegáns megjelenés - erre vágyott Niki. Kívánsága gyorsan teljesült a mesterfodrász és a Bellissima Magic Style melegített hajkefe segítségével . Hajas László útmutatásaival neked sem lehetetlen a feladat! Nézd meg, hogyan!

Tündökölj dívaként!

A száraz hajat tincsenként formázzuk

A Bellissima melegített hajkefét mindig száraz hajon használjuk. Készítsük elő a hajunkat, fésüljük át, és tincsenként haladjunk a formázással. Egyszerre csak egy tinccsel dolgozzunk, a többit tűzzük fel!

Emeljük meg a hajtöveket, dúsítsuk a hajunkat!

Fogjunk meg egy tincset és emeljük meg a tövét, ügyeljünk arra, hogy 90 foknál magasabbra emeljük a hajtövet, majd helyezzük alá a melegített hajkefét, és ívelten húzzuk a hajkefét a hajvégek felé, ahogy egy körkefével is tennénk szárítás közben.

Tündökölj dívaként!

A lágyan omló, befelé álló tincsekért ugyanezt a tincset tekerjük fel újra  a melegített hajkefére, ám most a hajvégektől induljunk. Onnan haladva kezdjük el feltekerni a tincset a hajtövek felé, ügyelve arra, hogy a hajvégeket befelé fordítva kerüljenek a hajkefére.

Tartsuk pár másodpercig a hajkefén a tincset, hogy a tartósabb eredményért megfelelően átmelegedjen. Majd lágyan húzzuk le a hajkefét a hajvégek felé.

Ezután az előző két lépést ismételjük meg tincsenként, végül ujjainkkal igazítsuk meg a hajtincseket és fixáljuk a frizuránkat.

Tündökölj dívaként!

Tündökölj dívaként!Már el is készült a csillogóan gyönyörű, lágyan omló frizura, olyan egyszerűen és gyorsan, hogy Niki akár hétköznap is könnyedén ünnepivé teheti megjelenését.

A Bellissima melegített hajkefével ezt te is megteheted akár a rohanós reggeleken is, frizurád mindig olyan lehet, mintha épp a fodrásztól érkeztél volna.

A Bellissima Magic Style melegített hajkefe az Integrated Heating System technológia segítségével átmelegedő fém hengerének köszönhetően formázza és fényessé teszi a hajat egyetlen könnyed mozdulattal. A 38 mm átmérőjű melegített hajkefét félhosszú és hosszú hajra egyaránt használhatjuk akár a haj dúsabbá tételére vagy hullámos loknijaink felfrissítésére, akár ívelt, lágyan omló tincsek elkészítéséhez.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top