Gyermeked egészsége

Hangulatos reggeli kakaózás felnőtteknek

Felkelés után, amikor morcosan, gyűrött arccal a reggeliző asztalhoz ülünk, és többnyire azt sem tudjuk még, melyik világon vagyunk, egy vidám, különleges bögre és egy illatos, forró kakaó meghozhatja a kedvünk a naphoz. Engedjünk a bennünk lakó gyermeknek, és tegyük kellemesebbé a napindítást néhány jó hangulatú kiegészítővel.

Attól, hogy telnek az évek, még nem kell feltétlenül komor felnőtté válni. Néha engedhetünk gyerekes hóbortjainknak és vállalhatjuk nem éppen decens ízlésünket is, ha attól jobb kedvre derülünk. Reggelenként, amikor minden pillanat gyötrelmes az ébredés után, vagy a fárasztó és monoton munka közben hagyjunk magunknak néhány önfeledt, kellemes pillanatot, amikor nem az elvárt, felelősségteljes felnőtt szerepét játsszuk. Legyen a kezünk ügyében ilyen esetekre egy kedves tárgy, ami jókedvre derít. Egy vicces kakaós bögre – főleg ha finom kakaó itallal van megtöltve – tökéletesen megfelelhet a célnak.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top