nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gyerek az ülésen
Praktikus kiegészítők autós nyaraláshoz – nőknek

Praktikus kiegészítők autós nyaraláshoz – nőknek

Egy családi, autós nyaralás gondos szervezést és előrelátást igényel, különösen, ha sok gyerekkel és még több csomaggal vágunk neki. Ennél már csak akkor kell gondosabban tervezni, ha férfi kísérő nélkül, egyedül utaztatjuk meg a gyerkőcöket. A következő néhány praktikus kiegészítő nekünk, nőknek teszi gördülékenyebbé és biztonságosabbá az utat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy nőnek, még ha csak egy rövidebb kirándulásra is indul egyedül a gyerekekkel, az autózás mindig több problémaforrást jelent, mint egy férfinak. Mi nők kevésbé vagyunk jártasak abban, hogy hogyan legyünk úrrá például egy olyan helyzeten, ha defektet kapunk, de apa nélkül a hátsó ülésen rajcsúrózó gyerekeket és a lelkesen ugráló ebet is nehezebben tartjuk kordában. Néhány praktikus kiegészítővel azonban megkönnyíthetjük a dolgunkat.

 

11 Fotó megtekintése

Hasznos kiegészítők autós nyaraláshoz

Ha egy gyerek elfárad, akkor rémesen nyűgössé válhat. Ilyenkor jöhet jól, ha tudunk számára rögtönözni egy kényelmes alvóhelyet, ahol rendesen kipihenheti magát. Természetesen ez a praktikus, felfújható ágy menet közben nem használható, de egy pár órás pihenő alatt igazán kényelmesen alhat rajta akár több gyerek is.
Még több +
Rendkívül egyszerű, de annál hasznosabb ez a felcsatolható visszapillantó tükör. A szabványos tükröknél jóval szélesebb, így nem csak hátra, de egy kicsit még oldalra is láthatunk vele. Biztonságosabbá teszi a közlekedést főleg az autópályákon és a sűrű városi forgalomban.
Még több +
Nem az évszázad találmánya, de nagyon hasznos ez a tároló. Ha gyerekkekel utazunk, a kocsi folyton tele van különféle kisebb nagyobb tárgyakkal - gumikacsától kezdve az mp3 lejátszón át a könyvig - amiknek ha nem találunk megfelelő helyet, könnyen a nyakunkba zúdul egy hirtelen fékezéskor.
Még több +
Az előző tároló továbbfejlesztett változatába inkább a sofőrnek fontos tárgyakat érdemes pakolni: egy rakás olyan dolgot tehetünk bele, aminek a kezünk ügyébe kell lennie az út során, de már nem fér el a kesztyűtartóban vagy az ajtózsebekben.
Még több +
Ennél trendibb módon nemigen dokumentálhatnád az utazást.
Még több +
A tetőcsomagtartó gyakran túl magasan van egy nő számára, ezért egy ilyen kis fellépő igazán jól jöhet. De ülőkének is megfelel, ha éppen megállunk piknikezni.
Még több +
Egy autós széf akkor jöhet jól, ha bizonyos dolgokat muszáj a kocsiban hagynunk. Ha fel is törnék az autót, a legfontosabb dolgokat, amik szükségesek a "túléléshez" nem tudja magával vinni a tolvaj.
Még több +
Ez az összecsukható "kalitka" a házi kedvencek fuvarozásakor tehet jó szolgálatot. Ha gyerekekkel utazunk, akkor szükség lesz hozzá egy harmadik üléssorra is.
Még több +
Az anyák nagy bosszúsága, hogy csak két kezük van. Egy okos autó azonban a segítségére siet: egy beépített automatikával kéz nélkül is nyitható a csomagtartó.
Még több +
A négylábú családtagok biztonságára is figyelni kell az utazás során, ráadásul ez a kutyáknak tervezett biztonsági öv arra is jó, hogy féken tartsa az ebet, aminek amúgy a kedvenc szórakozása, hogy vezetés közben a sofőr nyakába mászik.
Még több +
Megosztás Facebookon