Grill Sarok

Tortilla grillezett falatokkal és pikáns ketchupos szósszal

Izzítsd a grillt, süss rajta egy kis húst, készíts mellé finom csicseriborsós zöldségköretet, töltsd ezeket egy tortillaba, locsold meg barbecue szósszal és kész is a fantasztikus ebéd!

Tortilla grillezett falatokkal és pikáns ketchupos szósszal

 

Tortilla grillezett falatokkal és pikáns ketchupos szósszal

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb
  • Maggi Fortélyok 2 in 1 barbecue sertéssült pikáns ketchuppal alap
  • 6 evőkanál ketchup
  • 3 evőkanál étolaj
  • 4 db tortillalap
  • Zöldségek ízlés szerint vegyesen: zöldborsó, kukorica, csicseriborsó (konzerv), kaliforniai paprika, zöldbab, sárgarépa
  • kevés vaj

1. A csirkecombot megmossuk és csíkokra vágjuk.

2. A Maggi Fortélyok nagyobb tasakjában lévő alapot összekeverjük az olajjal és 2 evőkanál ketchuppal, és megforgatjuk benne a húst, állni hagyjuk hűtőben egy órán át, majd grillen megsütjük.

3. A Maggi Fortélyok kisebb tasakjában lévő alapot összekeverjük 3-4 evőkanál ketchuppal, az így kapott barbecue szószt félretesszük.

4. Vajon megpároljuk a zöldségeket.

5. A tortillákat kisütjük, majd megtöltjük a hússal és párolt zöldségekkel, közben meg-meglocsoljuk a barbecue szósszal.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top