Grill Sarok

Grillezett csirkecomb zöldségekkel és fűszervajas pitakockákkal

Nyáron nem is kell ennél jobb vacsora: izzítsd a grillt, készíts egy finom sült csirkecombot, és kínáld zöldségekkel és finom fűszervajas pitával.

Grillezett csirkecomb zöldségekkel és fűszervajas pitakockákkal

Grillezett csirkecomb zöldségekkel és fűszervajas pitakockákkal

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • Maggi Fortélyok 2 in 1 roston sült csirke fűszervajjal alap
  • 4 db pita
  • zöldségek vegyesen: kukorica, zöldborsó, cukkini, kaliforniai paprika, zöld bab
  • 5 dkg vaj
  • 5-6 evőkanál olaj

1. A Maggi Fortélyok nagyobb tasakjában lévő fűszeralapot összekeverjük kb. 5-6 evőkanál olajjal, majd alaposan bekenjük vele a megtisztított csirkecombokat és hűtőben állni hagyjuk 1 órán át.

2. A Maggi Fortélyok kisebb tasakjában lévő fűszeralapot elkeverjük 5 dkg olvasztott vajban.

3. A zöldségeket előkészítjük, és megpároljuk. A pitákat a grillen pár percig sütjük, majd feldaraboljuk és a fűszervajjal megkenjük mindkét oldalukat.

4. A hűtőből elővett csirkecombokat grillen megsütjük, ha kész, a párolt zöldségekkel és a fűszervajas pitaszeletekkel tálaljuk.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top