nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Trendi lett a lekvárfőzés

Trendi lett a lekvárfőzés

Volt időszak, amikor a konyhában való tevékenykedés idejétmúlt foglalatoskodásnak hatott, holott a konyha és az étkezés mindig kiemelkedő szerepet töltött be egy család életében. Ez az idő elmúlt, hiszen nemhogy kellemes időtöltés, mára már trendi dolog, hogy nemcsak könnyen elkészíthető fogásokat varázsolnak a fiatal lányok, asszonyok az asztalra, hanem divatos, különlegesen nehéz ételekkel előrukkolni. A fogásokhoz azonban, különösen nyáron, egy ízletes lekváros desszert is dukál.
Avatar
Magyar Cukor Zrt.
f Ajánlom
Trendi lett a lekvárfőzés

A befőzés, lekvárkészítés egy tipikusan nagymamás foglalatoskodás, viszont már mindenki fejében megfordult, hogy egyszer érdemes lenne kipróbálni, hogy tényleg olyan nagy ördöngösség elkészíteni egy-egy üveg finomságot. És ha már próba, a Koronás Befőzőcukorral mindez gyerekjáték, hiszen akár fél óra alatt – 10 perc főzési idővel számolva – elkészül a legkülönlegesebb ízű édesség. A legzamatosabb gyümölcsökből készült lekvároknak pedig csak a képzelet szabhat határt. A Koronás Befőzőcukor levette vállunkról a terhet, így ma már csak a gyümölcs beszerezése a mi feladatunk a többit “elvégzi” helyettünk. Percek alatt kerülhet így üvegbe az ínycsiklandozó édesség.

Trendi lett a lekvárfőzés

Jó pár éve már, hogy a Koronás Cukor rendületlenül menetel előre és hódítja meg a háziasszonyok szívét, praktikussága az, ami messze teret hódít. Az egyszerűségével pedig lehetővé teszi, hogy a hagyományos ízek mellett, kísérletezzük is! A gyümölcsök adottak, bár nem kell, hogy csak a hazai klíma adta barack, szilva vagy eperrel kombináljunk, inkább gondolkodjunk merészen, és csempésszünk egy-egy különleges világot az üvegbe egy mangóval, egy passiógyümölccsel vagy egy naranccsal. Az ízkavalkádot pedig fokozzuk egy-egy zabolátlan fűszerrel, fahéjjal, gyömbérrel, szegfűszeggel vagy vaníliával.

Trendi lett a lekvárfőzés

A kamra feltöltésével nemcsak finomságokat varázsolhatunk a család asztalára, hanem ránk mosolyoghat a szerencse is, és a garázsba egy gyönyörű Skoda Fabiát főzhetünk ki. Érdemes játszani, hiszen a fődíj mellett értékes nyeremények várják a lekvár és a Koronás Cukor kedvelőit. Részletekért keresse fel azenlekvarom.hu weboldalt, vagy kövesse Facebook-oldalunkat, és koronázza meg lekvárját egy autóval!

 

Megosztás Facebookon