Gasztro

Nutellarajongók, figyelem! Így készíthettek nutellás kapucsínót!

Bemutatjuk a hideg, borongós őszi-téli délutánok megmentőjét, a nutellás kapucsínót!

Egy nagy bögre gőzölgő kapucsínó már önmagában lélekmelengető finomság, de sajnos van az a fajta szürke és nyirkos őszi vagy téli délután, amin már a kedvenc habos kávénk sem segít. Ekkor érkezik el az ideje, hogy bevessük a Nutellát! A Nutellával készült kapucsínó felér egy dekadens desszerttel, de ne is törődjünk a kalóriákkal: egy ilyen szívderítő finomságot bármikor megérdemlünk!

Nutella rajongók, figyelem! Így készíthettek Nutellás cappucinót!

A Nutellás cappuccino hozzávalói:

2 adaghoz

  • 2 csésze tej (a legfinomabb, ha sima tejet használsz, de ha érzékeny vagy, bármilyen alternatív tejjel készítheted)
  • 1/2 csésze Nutella
  • 1/2 evőkanál espresso por

Így készítsd el a Nutellás cappuccinót:

  1. Forrald fel a tejet egy kis lábosban.
  2. Öntsd át a tejet egy turmixba.
  3. Add hozzá a Nutellát és az espresso port.
  4. Közepes fokozatra kapcsolva keverd össze.
  5. Önts fel vele félig poharakat.
  6. A turmixban maradt kávét a legmagasabb fokozaton habosítsd fel, majd ezzel koronázd meg az italokat. Ha szeretnéd, megszórhatod kakaóporral vagy aprított mogyoróval is!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top