Gasztro

Ízek, zenék egymásra hangolva – légy részese az élménynek! (x)

Nyárvége, naplemente, barbecue a szabadban, enyhe idő, a kedvenc zenénk és egy üveg jégbe hűtött sör. Egy tökéletes nyárzáró buli kellékei. A Staropramen most mindenki számára elhozza ezt az élményt a Staropramen Ízművek – Konyhastúdió keretében. Vegyél részt te is a rendezvénysorozat szeptember 5-i záróeseményén!


A titok a zene és az ízek tökéletes fúziója

A cseh sörmárka célja a kezdeményezéssel, hogy megmutassa, az ízek és a dallamok harmóniája nemcsak inspirál, de új távlatokat is nyit a gasztronómiában és a zenekészítésben egyaránt. A kampány mindenkit arra buzdít, hogy engedje szabadjára a kreativitását a konyhában, ehhez a Staropramen profi segítséget nyújt nekünk. A Konyhastúdió házigazdája a gasztronómia oldaláról Serényi Zsolt séf, a zenei stúdióért pedig a Random Trip megálmodója, Delov Jávor felel, aki olyan zenész barátait hívta ki egy közös, kedvenc ízeik inspirálta jammelésre, mint Wolfie, Kama vagy épp az Irie Maffia énekesnője, Sena. A feladat, hogy míg a séf az előadó személyéhez szabott ételt készít el, addig a zenészek az alkalom által inspirált produkciót állítanak össze. Az elkészült zenék, illetve a receptek a Staropramen YouTube-csatornáján és saját weboldalán érhetőek el.

A formabontó rendezvénysorozat szeptember 5-én 18:30-tól egy nyilvános, a prémiumsörök és a gasztronómia világa iránt érdeklődők számára nyitott eseménnyel zárul, ahol a házigazdák Tóth Vera közreműködésével varázsolnak tökéletes zenei és ízélményt. Az eseménynek a KERT Bisztró ad otthont. Az eseményre megváltott belépő ára az előételt és főételt, valamint a hozzá tartozó sörválasztékot, a korlátlan üdítő- és kávéfogyasztást és a Random Trip biztosította különleges koncertélményt tartalmazza.


A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A belépőt az alábbi linken lehet megvásárolni.

Az esemény résztvevői a jegyvásárlással hozzájárulnak, hogy a Staropramen Ízművek Konyhastúdió az eseményről fénykép-, illetve videófelvételt készít, amelyeken a vendégek is feltűnhetnek, és ezeket a szerkesztett felvételeket a szervezők és a Staropramen korlátlanul felhasználhatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top