Gasztro

Így nyald a fagyit, hogy a méltóságod is megmaradjon közben

Hogyan lehet szépen, ad absurdum elegánsan elnyalni egy tölcsérnyi fagyit? Ha veled is gyakran előfordul, hogy fagyizás közben összekened magad, lecsöpögteted a ruhádat, vagy átázik a tölcséred, és elmúltál 6 éves, akkor ez most hasznos lesz.

Ha még nagyon nem megy a kulturált fagyizás, semmiképpen se szervezd az első randit a kedvenc fagylaltosodhoz. Hiszen amellett, hogy a fagyi őrülten finom tud lenni, van két nagy hátránya: foltot ejthet a ruhádon és a méltóságodon.

Fagyigondok

Az első randin nem lehet mindenre odafigyelni: ha a partneredre koncentrálsz, és hallgatod, amint egy végtelenül komoly témát taglal, elég vicces, ha te közben a nyelvedet nyújtogatva nyalod a fagyidat. Ha pedig te beszélsz, tuti elolvad a fagyi, aztán már csöpög is a kedvenc felsődre, amiben egy idő után úgy nézel majd ki, mint egy túlélő.

Fail Ice Cream GIF by Monstercat - Find & Share on GIPHY

Monstercat | Empowering a creative and passionate community through innovation

Így edd, hogy mindenkinek jó legyen

A fagyizásnál legjobb mindig mindenre felkészülni. Vegyünk fel egy olyan testhelyzetet, amiben minimálisra tudjuk csökkenteni az esetleges károkat. A legjobb, ha van nálunk papír zsebkendő (akár több is), mivel a fagyizós szalvéták csak pont arra nem jók, hogy le lehessen törölni velük az arcunkra kenődött fagyit, legfeljebb maszatolhatunk.

Ice Cream GIF by Ex On The Beach - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Ex On The Beach GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ne ess neki!

Első körben vegyük alaposan szemügyre, hogy stabilan állnak-e gombócok, nehogy az első nyelvcsapással leküldjük az egészet a földre. Ha minden oké, mehetünk szépen körbe-körbe, minden oldalt alaposan megízlelve. Ha nyelvünk fáradna, az idősebb korosztálytól ellesett technikával akár a gombócok tetejére is rácuppanhatunk. Végső mentsvárként pedig ott vannak nekünk a műanyag kiskanalak, ilyet tölcséres fagyinál is bátran használhatunk.

Happy Ice Cream GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Happy GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top