Gasztro
Szponzorált tartalom

Krémes habroló leveles tésztából

Mintha apró kürtős kalácsokba harapnánk, ami már önmagában is elég lenne. De ennyivel nem elégszünk meg! Egy habos krémréteg teszi fel ugyanis a koronát ezekre az édes kis tölcsérkékre!

Elkészítési idő: 60 perc

A mérce a 2,5 dl-es bögre.

Hozzávalók 12 darabhoz:

A tölcsérekhez:

  • 1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta
  • 1 tojás

A hempergetéshez:

  • fél bögre cukor, elkeverve két teáskanál fahéjjal vagy 1 evőkanál Dr. Oetker Holland kakaóporral
  • vagy fél bögre kókusz, dió vagy mogyoró krokant elkeverve 2 tasak Dr. Oetker Bourbon vaníliás cukorral

A habos krémhez:

  • 1 csomag Dr. Oetker Eredeti puding (bármilyen lehet)
  • negyed bögre kristálycukor (4 dkg)
  • másfél bögre tej (4 dl)
  • 1 kis dobozos habtejszín (2 dl)

Forrás: rupanerkonyha.cafeblog.hu

Tudd meg hogyan kell elkészíteni!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top