Gasztro

Álommeló: ételkóstolás egy világ körüli úton többmilliós fizetésért

A vegán ételekre fókuszáló cég még keresi azt az embert, akinek azért fizet majd, hogy új ízeket fedezzen fel a világ körül.

A nyaralás alatt az egyik legjobb dolog az evés, pontosabban az új, helyi ízek felfedezése. Egy brit cég, a növényi ételekre fókuszáló Vibrant Vegan Co. egy szerencsésnek most még fizetni is fog ezért!

A meló elvégzéséhez nem muszáj vegánnak lenni, de mindenképpen előny, hiszen a feladat, hogy járva a világot új, növényi alapú ételeket fedezzen fel a cég új „ízigazgatója”. A meglátogatandó országok listáján többek között India, Kína, Chile, Törökország, Mexikó és Japán is szerepel, a cég pedig minden költséget fedez az utazástól a szállásig.

Sőt még 50 ezer fontos (átszámítva mintegy 18 millió forint) fizetéssel is honorálja a fáradalmakat. Jelentkezni – megfelelő food-business vagy séf képzettséggel – az eathappy@vibrantvegan.co.uk címen lehet. Hajrá!

unilad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top