nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Egyéves húst akartak felszolgálni egy temesvári étteremben

Egyéves húst akartak felszolgálni egy temesvári étteremben

Undorító állapotok uralkodtak a belváros leglátogatottabb helyein található vendéglőkben.
Nagyezsda
Nagyezsda
f Ajánlom

Horrorisztikus állapotokra bukkantak a fogyasztóvédők több, Temesvár belvárosában található puccos vendéglőben. A nem túl gusztusos leletek közül kiemelkedik a hús, aminek a szavatossága már egy éve lejártírja a foter.ro.

Mindezen túl találtak még lejárt szavatosságú tojásokat és egyéb termékeket, az egyik helyen összesen több mint száz kiló mennyiségben. Sőt az alapanyagok tárolása is sem volt túl higiéniabarát: például a nyers halat több mint három órán keresztül 25 fokos melegben tartották.

Az ellenőrök több vendéglőbe látogattak el, az egyik főellenőr pedig méltatlankodva jegyezte meg, hogy a belváros leglátogatottabb helyein található éttermek mit engednek meg maguknak.

A hatóság hét éttermet ideiglenesen bezáratott, és összesen mintegy 50 ezer lej (átszámítva mintegy 3,4 millió forint) értékű bírságot rótt ki.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon