nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
A Facebookon árulta maradék kajáját

A Facebookon árulta maradék kajáját

A brit nő öt fontot kért a félig elfogyasztott vacsoráért. Több százan osztották meg a bejegyzését a közösségi oldalon.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Facebookon próbálta eladni kínai kajája maradékát egy devonporti nő – írja a Sun. A hölgy öt fontot (valamivel több mint 1800 forintot) kért a félig elfogyasztott vacsoráért, amelyért saját bevallása szerint „több mint 39 fontot” (14.000 forintot) fizetett, és „csak pár órája szállították ki”.

Egyelőre nem tudni, hogy tréfának szánta-e a bejegyzést, vagy tényleg abban bízott, hogy valaki megveszi tőle az ételt. Állítása szerint a csomagban négy csirkegolyó, rizs, szósz, némi garnéla ropogós, egy adag „érintetlen” csirke curry, „fél zacskó hideg chips”, csirke saty, chow mein tészta és chilis marha volt.

A nő egy zárt Facebook-csoportba tette fel a hirdetést, de valaki egy publikus oldalra is kitette, ahol több mint kétszáz megosztást és négyszáz hozzászólást gyűjtött.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon