nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Kirúgták a nőt, aki sorozatosan ellopta kollégája ebédjét

Kirúgták a nőt, aki sorozatosan ellopta kollégája ebédjét

A nő ráadásul egy terhes kolleginájától nyúlta le a finomabbnál finomabb ételeket.
Avatar
Székely Viki
f Ajánlom

Aki közösségben dolgozik, ezáltal közösségi hűtőt használ, annak tuti, hogy legalább egyszer tűnt már el az ebédje. Hogy valaki véletlenül vette magához, vagy direkt lopta el, az mellékes, a lényeg, hogy ha egyszer történik, legyintünk rá. De ha mindennap azzal szembesülünk, hogy eltűnt az ebédünk, azt már nem lehet tettek nélkül hagyni.

Egy brit cégnél dolgozó nővel pontosan ez történt. A Redditről tudjuk meg a részleteket: az egyébként gyermeket váró nőnek mindennap séfként dolgozó férje csomagolt ínycsiklandó, tápanyaggazdag ebédet, amit egy pofátlan kolléga sorozatosan lenyúlt. A nő először nem akart balhét, ezért kollektíven közölte a munkatársakkal, hogy ha szeretnének, előfizethetnek a férje szuper kajáira – erre többen be is neveztek.

Csakhogy a nő ebédjét ezentúl is ellopta valaki – ezt pedig már jelentette a feletteseinek. A tettes a biztonsági kamera felvételei alapján bukott le, mint kiderült, egy idősebb, senior pozícióban dolgozó nő volt az. Elbocsátották.

metro

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon