Gasztro

Kirúgták a nőt, aki sorozatosan ellopta kollégája ebédjét

A nő ráadásul egy terhes kolleginájától nyúlta le a finomabbnál finomabb ételeket.

Aki közösségben dolgozik, ezáltal közösségi hűtőt használ, annak tuti, hogy legalább egyszer tűnt már el az ebédje. Hogy valaki véletlenül vette magához, vagy direkt lopta el, az mellékes, a lényeg, hogy ha egyszer történik, legyintünk rá. De ha mindennap azzal szembesülünk, hogy eltűnt az ebédünk, azt már nem lehet tettek nélkül hagyni.

Egy brit cégnél dolgozó nővel pontosan ez történt. A Redditről tudjuk meg a részleteket: az egyébként gyermeket váró nőnek mindennap séfként dolgozó férje csomagolt ínycsiklandó, tápanyaggazdag ebédet, amit egy pofátlan kolléga sorozatosan lenyúlt. A nő először nem akart balhét, ezért kollektíven közölte a munkatársakkal, hogy ha szeretnének, előfizethetnek a férje szuper kajáira – erre többen be is neveztek.

Csakhogy a nő ebédjét ezentúl is ellopta valaki – ezt pedig már jelentette a feletteseinek. A tettes a biztonsági kamera felvételei alapján bukott le, mint kiderült, egy idősebb, senior pozícióban dolgozó nő volt az. Elbocsátották.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top