nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Gusztustalan kaját kaptak a betegek ebben a kórházban

Gusztustalan kaját kaptak a betegek ebben a kórházban

Valószínűleg sosem találnád ki, hogy milyen étel látható a Facebookra kiposztolt fotón.
Avatar
Székely Viki
f Ajánlom

Aki azt gondolja, hogy csak a magyar egészségügyben fordulhat elő, hogy a kórházi fekvőbetegek elé ehetetlen kaják kerüljenek, azt megnyugtatjuk, máshol sincs feltétlenül kolbászból a kerítés – vagy ebben az esetben a kórházi menü.

Ezeket a fotókat a glasgow-i Queen Elizabeth kórház egyik betege posztolta a Facebookra. Valószínűleg sosem találnád ki, hogy milyen étel látható rajta, ezért segítünk: a bal oldali zöld valami egy borsópüré, a jobboldali szintén felismerhetetlen massza pedig cottage pie, azaz pásztor pite akart lenni. A fotókat készítő Paul Wardrop azt mondja, még a kutyájával sem etetné meg a kórházi vacsorát.

Fotó: Paul Wardrop Facebook

thesun

Kiemelt kép: iStock

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon