Gasztro

A szupermarketet okolja a hindu férfi, amiért véletlenül marhahúst evett

A férfi még azt is elvárná az üzlettől, hogy kifizesse az indiai repjegyét, hogy elutazhasson megtisztulni.

Jawsinder Paul az új-zélandi Countdown szupermarketben vásárolt egy adag csomagolt bárányhúst, amit jóízűen el is fogyasztott. Csak ezután jött rá, hogy valóban marhát evett, amit a hindu vallása miatt tilos lett volna megtennie.

Az indiai férfi, aki 20 éve költözött a szigetországba, a szupermarketet okolja, mert szerinte bárányhús címkét tettek a marhahúsra. Ezért kárpótlást kér az üzlettől, ráadásul nem is akármilyet: egy retúr repülőjegyet Új-Delhibe, valamint hat hétre elég szállást és ellátást, mert ennyi idő kell ahhoz, hogy a hindu papok segítségével megtisztuljon a marhahústól, és aztán folytathassa vallása gyakorlását.

A Countdown szupermarket elnézést kért a hibáért és felajánlott egy 200 dolláros vásárlási utalványt, amit a férfi visszautasított. „Elhiszem, hogy másnak ez furcsán hangzik, de nekem komoly probléma. Megszegtem a vallásom törvényeit, valaki más hanyagsága miatt” – nyilatkozta a férfi, akivel állítólag a családja sem áll szóba a történtek miatt.

unilad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top