nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Így változik a boltok nyitvatartása a március 15-i hosszú hétvégén

Így változik a boltok nyitvatartása a március 15-i hosszú hétvégén

Itt vannak a részletek.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Pénteken, március 15-én munkaszüneti nap lesz, ami egy háromnapos hosszú hétvége kezdetét jelenti.

A nemzeti ünnepen a legnagyobb áruházláncok, így az Aldi, az Auchan, a Lidl, a Penny, a Spar vagy a Tesco is zárva tartanak. Ezen a napon egyedül a benzinkutakon, az éjjelnappalikban, illetve az ünnepnapokon is nyitva tartó kisebb üzletekben lehet majd vásárolni. Utóbbiakból több van a magyar kézben lévő láncok, például a CBA, a Coop és a Reál hálózatában is – emlékeztetett a Napi.hu.

Szombaton és vasárnap a megszokott hétvégi rend szerint tartanak nyitva az üzletek, csütörtökön azonban a pénteki munkaszüneti nap miatt a szokásosnál nagyobb forgalom várható.

Kiemelt képünk illusztráció (iStock)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon