nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Vigyázz, IKEA-terméket hívtak vissza!

Vigyázz, IKEA-terméket hívtak vissza!

A tejre vagy tejösszetevőkre allergiás vagy intoleráns vásárlók ne egyenek a süteményből!
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Az IKEA visszahívja a 180 grammos csomagolásban kapható Sötsak Skumtopp puha mályvacukor süteményt, mert az összetevők között nincs egyértelműen feltüntetve a tej mint allergén.

A svéd lakberendezési vállalat a 2019-03-12 és 2019-05-18 közötti lejárati dátummal megjelölt Sötsak Skumtopp süteményeket hívja vissza.

A tejre vagy tejösszetevőkre allergiás vagy intoleráns vásárlóknak az IKEA azt javasolja, hogy a süteményt vigyék vissza a legközelebbi IKEA áruházba, ahol a termék teljes vételárát visszakapják. A termékvisszavételhez nem szükséges nyugta.

Azok, akik nem szenvednek tej- vagy tejösszetevő-allergiában vagy -intoleranciában, biztonsággal fogyaszthatják a terméket.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon