nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Kitette a Twitterre, hogy nem megy az apja fánkozója, ezrek rohanták meg az üzletet

Kitette a Twitterre, hogy nem megy az apja fánkozója, ezrek rohanták meg az üzletet

A tweetet több százezren osztották meg a közösségi oldalon. Billy fánkozóját blokád alá vették az édesszájú houstoniak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy texasi férfi bebizonyította, hogy a sokat szidott közösségi médiának valódi haszna is lehet – írja a LAD Bible. Billy By a Twitteren írta meg, hogy az édesapja nagyon szomorú, mert senki sem látogatja a fánkozóját.

„Apukám szomorú, mert senki sem vásárol az új fánkozójában” – írta a közösségi oldalon megosztott posztjában, amelyhez jó néhány ínycsiklandó fényképet is mellékelt.

A posztot egy pillanat alatt felkapták a twitterezők, néhány nap alatt több mint 300 ezer like-ot és megosztást kapott. Következő bejegyzésében Billy a bolt címét és Instagram-oldalát is megosztotta. Több se kellett hozzá: az édesszájú houstoniak azonnal megrohanták a boltot, és nem győzték dicsérni az ott kapható finomságokat.

A Billy’s Donuts Facebook-oldalának már több mint 14 500 követője van – nem rossz, tekintetbe véve, hogy alig néhány napja nyitott az üzlet. „Köszönjük mindenkinek, aki eljött! Ma mindent eladtunk! Nagyon sokra tartjuk a szereteteteket és a támogatásotokat. Édesapám már egyáltalán nem szomorú” – lelkendezett Billy.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon