nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
A helyiek gyűjtést szerveztek a leégett oregoni magyar étterem újjáépítésére

A helyiek gyűjtést szerveztek a leégett oregoni magyar étterem újjáépítésére

A Novak’s Hungarian Restaurant márciusban égett le. Az Albanyban élő emberek azonnal adománygyűjtésbe kezdtek.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Március elején leégett egy magyar étterem az Oregon állambeli Albanyban – írja a HVG.hu. A helyiek azonnal adománygyűjtésbe kezdtek, hogy minél hamarabb újra kinyithasson a Novak’s Hungarian Restaurant.

Fotó: Facebook

A szomszédos kávézó egyévnyi borravalóját ajánlotta fel az étterem helyrehozataláért. Vasárnap adománygyűjtő estét szerveznek az albanyi idősek otthonában, a közeli Best Western pedig a renoválás idejére munkát ajánlott az étterem személyzetének.

A Karen Novak vezette étterem már 35 éve az oregoni város egyik legnépszerűbb helye. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a tüzet, a lángok ugyanis nem a konyhából kezdtek terjedni.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon