Valentin-nap

8 művészi étel, amivel tarolni fogsz Valentin-napon

Most már tényleg itt az ideje, hogy ne lázadjunk tovább a Valentin-nap ellen. Immár nálunk is komoly hagyománya van a szerelmesek ünnepének, s ha éppen mi magunk is a rózsaszín ködben úszunk, kifejezetten cuki tud lenni ez a nap.

A Valentin-nap megünneplése sokféleképpen lehetséges, vannak, akik már hónapokkal előtte szervezik a meglepetést, ajándékot szerelmüknek. Fontos, hogy nagyjából tudjuk, mekkora ajándékra számíthatunk partnerünktől, hogy ne legyen kínos, ha mi egészen más léptékben gondolkodtunk.

Édes Valentin-nap

A legbiztosabb, ha valami apró cuki meglepetéssel (is) készülünk Valentin-napra. Lehet az egy finom, ágyba hozott reggeli, amivel már garantáltan szuperül indul mindkettőtök napja. És különben is, a férfiakhoz a gyomrukon keresztül vezet az út, ami nem feltétlenül igaz, de egy próbát megér. Ha az eper és a pezsgő már megvolt, jöhet pár művészien megkomponált, de pofon egyszerűen elkészíthető Valentin-napi fogás. Mutatjuk az ötleteket, ti pedig inspirálódjatok, és szerezzétek be a hozzávalókat. Idő van még bőven Valentin-napig!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top