Gasztro

Hátborzongató húsdarab került elő a KFC-s vödörből

A gyorsétteremlánc szerint viszont a látszat csal.

Undorító húsdarabok már többször kerültek elő KFC-s menükből a világ különböző pontjain (főleg Ausztráliában), így egyáltalán nem minden előzmény nélkül való esemény, hogy ismét ez történt, ezúttal Sydney-ben. Az viszont újdonság, hogy a fogyasztónak és a gyorsétteremláncnak nem nagyon sikerült megegyeznie abban sem, mi is rejtőzött pontosan a bundában.

Az újabb KFC-s horrorhúsdarab nem éppen szerencsés megtalálója a 26 éves Sarah Palmer, aki magát „KFC-fanként” definiálja, felfedezése nyomán azonban elmondása szerint „rémület, émelygés és csalódottság” lett úrrá rajta, ő ugyanis meg van győződve róla, hogy egy agyra bukkant a házhoz rendelt csirkefalatos vödörben. Mindennek ellenére azt azért igazi rajongóhoz méltó módon nem zárta ki, hogy rendeződhet még a viszony közte és kedvenc gyorsétterme között, de mindenképpen magyarázatot követelt, amikor a Facebookon megszólította a korábban amúgy már biztosítótűt és hajszálat is szervírozó KFC-t, idézzük: „Örülnék, ha megosztanátok velem, szerintetek hogyan lehetne rendbe hozni a kapcsolatunkat.”

Az inkriminált KFC-s hússzörny (Fotó: Facebook / 24.hu)

Itt azonban váratlan fordulat következett: a gyorsétteremlánc ügyfélszolgálatosa ugyan udvariasan válaszolt a megkeresésre, sőt megkérte Palmert, hogy ossza meg a rendelése pontos adatait, mert az alapján vissza tudják követni a menü eredetét, de azt is hozzátette, hogy szerinte a vevő téved, az ugyanis nem agy, hanem csak egy vesedarab. Ezt aztán más – mondjuk úgy, független – kommentelők is megerősítették, egyikük például azt írta: „Láttál te már csirkefejet? Akkora, mint egy nagyobb drazsé. Ez csak vese/aprólék, amit nem távolítottak el.”

Az ügy egyelőre itt tart, az ellenoldal érvei, valljuk be, meggyőzőek. Legalábbis egészen addig, amíg nem gondol bele az ember, hogy mennyivel jobb vesét találni a KFC-s vödörben, mint agyat. Mert az azért megint csak nehezen támadható álláspont, ha valaki azt mondja, hogy nem sokkal. 

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top