Gasztro

Egy Ladában fagyott meg a palacsintás gyilkos

A mentális problémákkal küzdő férfi holttestére Szombathely határában találtak rá. Tizenhárom évvel ezelőtt megpróbált megmérgezni két kisfiút.

Szombathely határában találták meg a „palacsintás gyilkos” holttestét – írja a 112press.hu. A mentális problémákkal küzdő, hajléktalan férfi egy Ladában lakott. Állítólag gyógyszerekkel üzletelt, és tizenhárom évvel ezelőtt mérgezett palacsintával megpróbált megölni két tízéves kisfiút.

Fotó: Unsplash

A portál információi szerint a K. Cs. néven emlegetett férfi korábban édesanyját is megpróbálta megölni. A gyilkossági kísérlet után börtönbe került, ahol szakápolói képesítést szerzett, majd szabadulása után egy onkológiai osztályon helyezkedett el.

Munkája során erős, kábító hatású gyógyszerekhez is hozzáfért, 2005-ben ezekkel próbálta megmérgezni volt élettársa gyerekeit. A két kisfiút életveszélyes állapotban vitték kórházba, csak az azonnali beavatkozás mentette meg az életüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top