Gasztro

Tovább tombol a nagy brit adventikalendárium-botrány

Mint kiderült, a szigetország lakói nemcsak a Bountyt, hanem a Snickerst sem szeretik.

Tovább gyűrűzik a hétvégén kitört adventinaptár-botrány Nagy-Britanniában – írja a The Sun. A csokirajongók egy része szerint a Celebrationst gyártó Mars Incorporated „gonosz tréfát” űz velük; nem elég, hogy a kalendárium első ablakába egy Bounty-szeletet tettek, de a második mögött egyenesen egy Snickerst rejtettek el!

Fotó: Alamy

A csalódott fogyasztók a Twitteren adtak hangot nemtetszésüknek. 

„Az első napon egy Bounty… a másodikon egy Snickers… Mit követtünk el, hogy ennyire utáltok minket?” – háborgott egyikük.

„Az adventi naptáram kettes számú ablaka mögött egy Snickerst találtam, őszintén mondom, ez csak egy gonosz tréfa lehet” – írta egy másik.

Azt egyelőre ne tudni, miért utálják a britek ennyire a Snickerst. A tejcsokoládéba mártott, mogyorós-karamellás nugátszelet hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, 1930-as bemutatója óta milliószám adtak el belőle, és reklámjaiban olyan közkedvelt hírességek szerepeltek, mint Joan Collins vagy A szupercsapatból ismert Mr. T.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top