nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Valódi vérrel készül a Drakula fagyi

Valódi vérrel készül a Drakula fagyi

A bizarr fagylaltot egy hagyományos olasz puding inspirálta.
NLCafé
f Ajánlom

A meglehetősen beszédes Drakula vérpudingja nevet viseli az a fagyi, melyet az amerikai Salt & Straw márka dobott piacra, halloween közeledtével.

A fagylaltot egy tradicionális olasz puding, a sanguinaccio dolce inspirálta, melynek az alapja sertésvér, amit csokoládéval, tejjel, mazsolával, fenyőmaggal és cukorral édesítenek. 

Drakula vérpudingja (Salt & Straw)

A fagylalt szintén tartalmaz sertésvért, illetve a hagyományos összetevőkön felül fahéjat, koriandert, jávai borsot és brandyt is.

Kat Whiteheadnak, a Salt & Straw kutatási és fejlesztési vezetőjének elmondása szerint a fagyi uralkodó íze először a fűszeres csokoládé, majd fokozatosan olvadnak ki belőle a további aromák, így a sertésvér is. 

Kóstolnád?

via

Megosztás Facebookon