Gasztro

Rejtélyes tablettákat talált a starbucksos kávéjában, kórházba került

Tablettákat talált a Starbucksban vásárolt frappuccninóban egy amerikai nő, aki rosszul is lett a kávétól. Valószínűleg fertőtlenítő tabletták kerülhettek a nő italába, a cég bocsánatot kért.

Deniece Lee eddig napjában háromszor is betért a Utah állambeli Layaut városban lévő Starbucksba, ahol havonta általában 500 dollárt költött mindenféle kávés italra. Vasárnap egy zöld teás frappuccinót vásárolt, aminek a felét már megitta, amikor gyerekek szóltak neki, hogy a jég között két tabletta is van.

Forrás: Fox13

Lee azonnal felhívta egy másik Starbucksban dolgozó barátját, aki azt javasolta neki, hogy azonnal menjen kórházba, mert azok valószínűleg tisztítótabletták, amiket a gépek fertőtlenítéséhez szoktak használni. A nő be is ment a sürgősségi osztályra, ahol egyből rosszul lett, hányni kezdett, és több óráig benntartották.

Lee reméli, hogy véletlenül kerültek pohárba a tabletták, nem pedig szánt szándékkal tette oda valamelyik alkalmazott.

A Starbucks közben bocsánatot kért Leetől, aki a fiaskó ellenére sem fog felhagyni az üzletlánc termékeinek fogyasztásával.

Business Insider

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top