Gasztro

II. Erzsébet kitiltotta a palotából Meghan hercegné kedvenc ételét

A brit királyi család tagjaként a kedvenc ételéről is le kell mondania Meghan Markle-nek.

Azzal, hogy Meghan Markle hercegné lett, egy sor olyan dologról le kellett mondania, amiket szeret. Többek között az egyik kedvenc ételéről, a cukkinis tésztáról is.

II. Erzsébet ugyanis nem szereti a szénhidráttartalmú ételeket, ezért kitiltotta a palota menüjéből a tésztát és a burgonyát – árulta el Darren McGrady, korábbi udvari séf.  

(Getty Images)

A szénhidráttilalomtól eltekintve Meghan hercegné és a királynő étkezési szokásaiban sok a közös. Mindketten szeretik ugyanis az egészséges ételeket. A palotában gyakran kerülnek az asztalra grillezett halak vagy csirke, illetve az idényzöldségek is.

A séf elmondta ugyanakkor, hogy II. Erzsébetnek is van azért gyengéje, ez pedig a csokoládés keksztorta, melyből mindennap csak egy kis szeletet fogyaszt el. 

Meghan Markle kedvenc desszertje a jó minőségű vörösbor, leginkább a toszkán Tignanello, melyet szívesebben fogyaszt bármilyen csokoládés nyalánkságnál is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top