Gasztro

Ezzel a diétával szabadulhatsz meg a hasi zsírtól

A lapos hasra még a szakértők sem tudnak bombabiztos receptet, de az biztos, hogy ezzel a diétával nem lőhetünk mellé.

Kivágni a glutént vagy a szénhidrátot az étrendből, délután 3 után már csak turmixokat inni, és még sorolhatnánk. Az interneten számtalan mítosz kering arról, hogyan szabadulhatunk meg a hasi zsírtól. Sajnos a tudomány egyiket sem igazolta vissza, és a szakértők sem tudnak 100%-osan működő receptről.

A hasi zsír nemcsak látványra nem kívánatos, de számos betegséget is előrejelezhet, mint a cukorbetegség, érrendszeri rendellenesség vagy anyagcsere-problémák. Ezért nem csoda, ha mind szabadulnánk tőle. De mit tegyünk akkor, ha még az edzők is beismerik, hogy önmagában semmire nem megyünk a hasizomgyakorlatokkal?

A dietetikusok szerint a szívbarát diéta, azaz a telített zsírokban szegény, rostban gazdag étrend az egyetlen biztos módja, hogy csökkentsük a hasi zsírpárnákat. Ugyanakkor csodára ettől se számítsunk, hiszen az eredmény csak az életmódváltást követően válhat látványossá, ez pedig hónapokba is telhet.

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top