Gasztro

Úgy összemaszatolta magát a bébi, hogy sokkot kapott az anyja

Az anyuka nem akart hinni a szemének, amikor meglátta a mogyorókrémben úszó totyogóját.

A 32 éves brit anyukát, Claire Fallont a minap rémálomszerű látvány fogadta a nappaliba belépve. 3 éves kisfia, Harrison valahogy elérte az alacsony konyhaszekrényről az óriás kiszerelésű Nutellás üveget, és úgy gondolta, vicces lesz, ha szétkeni magán, alaposan az egész testén, kezdve az arcától egészen a lábujjakig.

Claire azonban nem találta ezt olyan szórakoztatónak, látva, hogy nemcsak a gyerek testére jutott a mogyorókrémből, hanem a székre, a szőnyegre, sőt még számos helyre a nappaliban, a kisfia ugyanis ütögette az üveget, hogy minél több krém csurogjon ki belőle.

Amikor beléptem és megláttam, nagyon dühös lettem. Kiabálni kezdtem vele, és azt mondogattam, hogy az apja nagyon haragudni fog rá. Nagyon megdöbbentem, hogy mindezt alig 20 perc alatt csinálta, amíg nem voltam vele” – mesélte a fiatal nő, akit teljesen sokkolt a látvány. Harrison ráadásul még csapkodta is a krémes combját, így a Nutellából a szőnyegre és a nappali egyéb zugaiba is jutott.

Forrás: Metro

Gyorsan megragadtam a gyerkőcöt és beraktam a kádba, és elkezdtem lemosni róla a krémet. Szerencsére könnyen és gyorsan lejött róla. Az első reakcióm az aggódás volt, mivel nemrég költöztünk ebbe az új építésű házba, és megrémültem, mit fog szólni a történtekhez a barátom. Most már, a fotót elnézve, csak nevetek a történteket, sőt szerintem mindenki így tenne, aki látja a képet.”

A kétgyermekes anyának végül professzionális szőnyegtisztítókat kellett hívnia, hogy rendbe tegyék a nappalit, a Nutellát pedig magasabb polcra költöztette a család.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top