Gasztro

Szlovákiában találták meg a gombászás közben eltévedt 80 éves férfit

Egy napon át bolyongott az erdőben egy 80 éves férfi, aki gombászás közben áttévedt Szlovákiába. Szerencsére épségben megtalálták.

Épségben hazajutott az a 80 éves férfi, aki augusztus elsején gombászni indult szögligeti otthonukból, viszont aznap már nem érkezett vissza. A férfi eltűnéséről felesége tett bejelentést a rendőrségre, a Bódvaszilasi Rendőrőrs munkatársai azonnal az idős férfi keresésére indultak.

Az egyenruhások közben felvették a kapcsolatot a szlovák társhatóságokkal is, mert azt gyanították, hogy az eltévedt férfi elhagyta Magyarország területét.

Igazuk is lett, mert a Rozsnyói Rendőrőrs parancsnoka jelezte magyarországi kollégáinak, hogy a keresett személyt épségben megtalálták, orvosi vizsgálatát követően Tornanádaskánál a délutáni órákban átadják a magyar hatóságoknak.

A 80 éves férfi a kaland után épségben jutott haza Szögligetre. Hogy sikeres volt-e a gombagyűjtés, arról nem tesz említést a rendőrségi tájékoztató.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top