Gasztro

A brutális eklerfánk az új süteményhibrid

A cronut után szabadon „chouxnut” néven árulják az eklerfánkot.

A cronut, azaz a croissant és a fánk egyvelegének sikere után nem csoda, ha sokan próbálkoznak valamilyen süteményhibrid megalkotásával. Ezt tette a Marks&Spencer cukrászrészlege is (eddig nem is tudtuk, hogy ilyen létezik!), méghozzá az ekler és a sima fánk párosításával.

M&S Food Press Office (@marksandspencerfoodpr) által megosztott bejegyzés,

A chouxnut névre keresztelt desszert rebarbarasodós és sós-karamellás-csokis ízekben kapható a brit boltokban.

Az ekler egyébként eddig is az M&S legnépszerűbb desszertjének számított: 30 darab kelt el belőle minden egyes percben, és a cég a chouxnut esetében is hasonló sikerre számít.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top