Gasztro

Öngyilkos lett Anthony Bourdain sztárséf

Holtan találták hotelszobájában Anthony Bourdaint, a népszerű amerikai sztárszakácsot, a CNN munkatársát. A 61 éves Bourdain épp Franciaországban forgatott, holtestét reggel fedezték fel, felakaszthatta magát.

Öngyilkosságot követett el Anthony Bourdain, a népszerű séf. A 61 éves sztárséf épp Franciaországban forgatott, holttestét péntek reggel találták meg hotelszobájában. A CNN közleményt adott ki pénteken munkatársuk halálával kapcsolatban:

„Hatalmas fájdalommal tudatjuk kollégánk és barátunk, Anthony Bourdain halálát.” Megerősítik, hogy öngyilkosság történt, a Zero Hedge szerint a sztárséf felakasztotta magát.

Forrás: Slaven Vlasic/Getty Images

Anthony Bourdain nem a klasszikus utat járta be a gasztronómia világában: nem volt délutáni főzőműsora, sem szakácskönyvsorozata, ő nem a szomszéd fiú, mint Jamie Oliver, és a Michelin-csillagos elitséfek mintáját sem követi életútja – írtuk róla két évvel ezelőtt. Nem gondoltuk, hogy így lesz igazunk.

Anthony Bourdain Budapesten is forgatott

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top