nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
90 évesen is még a Mekiben dolgozik

90 évesen is még a Mekiben dolgozik

90 évesen sem áll le a McDonald’s serény dolgozója.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Alice Pirnie elég elfoglalt. A 26 éve a McDonald’s pénztárosaként dolgozó nő keze alatt mindig ég a munka, sosincs megállás. Gyalog jár be, de ami ennél sokkal fontosabb, vidáman. Nincs olyan, hogy egy vendéget ne kedves mosollyal az arcán üdvözölne, még akkor is, ha azt a másik nem viszonozza.

Forrás: Alice Pirnie

„Addig mosolygok rájuk, amíg végre vissza nem mosolyognak rám. Szeretek boldog embereket látni. Az élet jobb, ha barátságos vagy. Ahhoz, hogy barátaid legyenek, elkerülhetetlen, hogy az legyél.”

Pirnie dolgozik a legrégebb óta itt a munkatársai közül, és imádja. Amikor a nyugdíjba vonulás szóba kerül, azt mondja, eszébe sem jut ez az opció. Minden napot ajándéknak él meg, és amíg bírja, nem lép ki.

Lenne mit tanulnunk tőle elhivatottság és optimizmus terén, nem igaz?

Yahoo Lifestyle

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon